Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad će biti osuđeni na po 20 godina zatvora, ipak nisu u Norveškoj niti kršćani da budu proglašeni šizofrenicima kao Breivik....
@ampak kakve vam koristi od toga kad sve veći broj evropljana prihvata islam ?? :))
Svaka cast na komentaru! Mi muslimani smo se bezze digli radi ove karikature, a cinjenica je da se nas 80% zaebava sa drugim religijama.
U Švedskoj problemi zdravo.
Odakle vama n.e.d.o.j.e.b.a.n.i.m bosnjacicima inspiracija da tu sad ovom covjeku zelite smrt i sve lose...i jos predvidjate neku islamsku europu...ni seselj vam nije ravan sa svojim nebulozama...a covjek da ispoljava takvo ponasanje mora bit turoban, iskompleksiran, nezadovoljan, neobrazovan, neemancipiran, neintegriran u drustvo...dakle tipicna ste slika umobolnika i ocigledno islamskih fanatika...rijesite se frustracija i postanite arapsko bijelo roblje ili uvijek mozete postati neprezaljeni turci...toliko su vas u mozak i.z.j.e.b.a.l.i da zelite biti turci a oni vam domovinu unistili, porobili vas, djecu vam otimali, haracili vas itd...slucaj za psihijatriju!
Odakle ti poznaješ radikalne muslimane i čemu se oni smiju? Da nisi jedan od njih? Možda bi te trebalo pratiti.
Ja sam ateista i sve religije su mi glupe. Medjutim ide mi na zivce sto je za radikalne muslimane uglavnom OK saliti se na racun gospe, josipa, buddhe, krishne i ostalih likova, a smrtno se vrijedjaju ako se drugi sale na racun muhameda. Krscani se isto vrijedjau kad se drugi sale na racun njihovih bozanstava ali barem ne prijete smrcu (to tragicno poglavlje su zatvorili sa srednjovjekovnom inkvizicijom). Uglavnom, dajte odrastite vise i prestanite s duplim standardima. Ljudski zivot je vrijedniji od vasih glupih knjizurina i ljudi imaju pravo da se ne slazu s vama. Dobrodosli u 21. stoljece.
@swebosnien U pravu si i slazem se u potpunosti sa tobom. Ima ostatak zivota da provede u strahu i to samo zato sto je usrana budala sovinista i nacista. Ovakvih Islamofoba je puna Evropa, samo sto ce im to jednog dana doci glave. U njemackoj vise ne postoji veci grad gdje zivi manje od 5% muslimaskog stanovnistva. U Wiesbadenu je kvota cak 23% i to samo u zadnjih 50 godina. Samo lagano, gutaj i pravi se da ne kontas fol. Doci ce trenutak kad ce se sav ovaj gnijev istresti na ovakve kao sto je Vilks, ono govno Wilders u Holandiji ili neki drugi smecari.
Pravo licnog mišljenja (prema švedskom zakonu) podrazumjeva da smiješ iznijeti svoje mišljenje Ali nesmiješ vrijedjati druge. Nebih licno volio da ga neko ukine jer nebi dobro bilo a Vilksu ce dozivotno agenti vrata od wc da otvaraju. Ali prije ili kasnije ugasit ce ga neko.
Naravno da je Breivik lud. Ne samo on svako ko se slaže sa bilo kojom njegovom izjavom ili bilo kojim dijelom \'manifesta\' je lud 100% i treba ga barem sterilizirati ako ne liječiti elektrošokovima.
Koje su ovo budale, cuj ubiti nekoga radi karikature??? Pa nije Evropa Bliski IStok stoko zatucana nit ce ikada biti to da bude jasno svima !
Evo ovih standardnih islamoklerofasista dzihadbosna i ak47...cuj europa prelazi na islam...oj ugrozeni muslimancicu...pa kakve veze to ima sto se prave dzamije u rijeci, osijeku ili bilo gdje...dosad ste klanjali po halama i sportskim dvoranama pa bar klanjajte kako bog zapovijeda...koja zatucanost i rigidnost...pa zar se tako tesko integrirati u to skandinavsko drustvo...kako ste samo jadni i pateticni...pa ako vam se ne svidja europa u kojoj su sloboda govora i izrazavanja stupovi drustva pravac anatolija i voljena turska islamski ummete...patetika i jad i olicja nezrelosti i neemancipiranosti to ste vi!
Prelistaj malo satelitske kanale.... http://www.youtube.com/watch?v=PRWQr_bjKJ8 http://www.youtube.com/watch?v=GuR1sFZxhqs
Lekcija ide ovako, hrscanski NATO je dva puta srbe bombardirao i njemci dan danas cuvaju srce Srbije Kosovo za albance. hrvati trazili od svijeta i vatikana podrsku za erceg bosnu, a ona nestala u grcevima. I dan danas kukaju. Nova dzamija se fino izgradila u Rijeci, gradice se u Sisku, Osijeku a bogami i u Livnu se gradi. Koga briga za evropu, ovdje na Balkanu nacuti ce te se ezana :)
odakle ti to da Europa prihvata i--s--l--a--m??? jesi to na youtube-u vidio? sine,koliko Europa prihvata i--s--l--a--m dovoljno nam govori da je stranka Geerta Wildersa 2.po jacini u Holandiji,da brane gradnje dzamija u skoro svakoj europskoj zemlji,ezan se cuje samo u Bosni,Albaniji i u mp3 formatu,zabranjeno pokrivanje zena,itd.....a to je tek pocetak,jos Svabo nije p--o--p--i--z--d--i--j-a,a kada bude bice belaja...zna se sine cija je Europa,zar jos tu lekciju niste naucili???
nisam ni za kakve karikature niti to podržavam ali ubiti nekoga zbog toga nije u redu.
MA STA NOZEM,TREBA GA OBJESITI!!!!