Zaoštravanje odnosa
0
Pjongjang zaprijetio napadom na Japan
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a i nasli smo kad cemo na svjetsko, kad se odrzava u jednoj drugoj vukoebini hehe na drugom kraju svijeta... :P
Nije S. Korea komunisticka zemlja! Oni samo tvrde da jesu, ali komunizam ne poznaje nikakvo nasljedje, a u Korei se nasljedjuje presjednistvo! Korea je daleko od Marxistickog-Lenjinistickog komunizma! Treba skinuti tu raketu, jer ona mozda ide ka nama...samo da pokaze koliko su jaki, a nas brate niko nece zaliti...heh JA SAM ZNAO DA MI NEMAMO SANSE DA IDEMO U JAR!!!!!! MORA SE NESTO DOGODITI!!!!!! SAD SVJETSKI RAT, E JEBGA U PM!!! SVE RADI PROTV NAS!!!!!!!!
nastaviti tradiciju udarit atomskom na Japance ,na americke sluge
ne treba japanu suplja ! ne znaju oni sta bi sa tim a i ovi se ne zajebaju vidis li jaro da ih amerikanci ne smiju ni nacet a kamoli napast nisu to bosnje sto bi prvo malo trgovali pa mahlo pregovarali pa mahlo konferencije, pa onda suplja na sve strane................
HAHAHAHAHAH, PA JAPAN KAD PRDNE ODE SJEVERNA KOREJA U TRIDESET PI_DI MATERINIH !!! STA CE SJEVERNA KOREJA BA, TOKIO UVEDI IM NAJOSTRIJE FINANSIJSKE SANKCIJE I NEKA SE UGUSE I POCRKAJU UNUTAR SVOJE KOMUNISTICKE GRANICE ! BOSNA DAJE PUNU PODRSKU JAPANU ! ! !
@aaaaa Ma ja ba! U 2012 i onako svi predvidjaju smak svijeta. Uzivaj na kreditu do tad. :)
pa koju k u r a c ja ucim fakultet ako ce jos malo III svjetski rat odoh ba u kafanu
Bice skoro propast svijeta, nek\' propadne nije steta
oni su komunisti, kao sto su i balkanci vjernici - na baterije
Ehhh ti komunisti, samo bi ratovali.
Suplja prica....
gadjajte ih u pm nek se nesto desava . .. :)
vece sanse za uspeh manje takmicara ostaje :)))
joj nemojte sad svjetski rat, kad smo skoru u Barazhu....
bolje odmah testirajte raketu na Havajima