Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na kojoj ti planeti zivis - pa ovo i jeste igra izmedju kine i usa. naravno, kina i usa nece nikad uci u direktan sukob - imaju svoje pijune za to. medjunarodna politika je poprilicno igra kreiranja problema onome dru.gom, obicno koristeci zelje neke lokalne populacije za neovisnoscu. kad taj dru.gi ima svojih problema, onda ce manje probleme praviti tebi. moze se raditi o kubi, afganistanu, vijetnamu, koreji, tibetu, tajvanu, cecniji, gruziji ili bilo kojoj drugoj zemlji, ali naci ce se tu pare neke od velikih sila (koje mozda nisu direktno izazvale problem, ali ce ga svakako iskoristiti ako su u mogucnosti)
보스니아와 헬제고비나가 에 의하여 VI 미국 사람을 살게 한다!
Nabiju tebe nevjernici po sred kurana
ma samo nek se nevjernici rokaju, pa nek nas popuste i o sebi zabave.
Nadam se da će se pomiriti i bratski izgrliti svi preživjeli Korejci nakon silnih Južnokorejskih bombardiranja i Sjevernokorejske atomke. Jedino što ne bi bilo zanimljivo je da se uplete Kina pa onda i SAD sa svojim bazama po Japanu. Kim Jong Il je egocentrični kreten.
hajte titovci, u sjevernu koreju da vas ameri nahrane uraniumom, nisu odavno
ova Sjeverna Koreja, je nesto slicno ko srbija...mora da ima sr ba tamo....
idiot
sjeverna koreja bi se mogla raspasti na vise manjih drzavica...