Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...šta sve klix ispali :)))
Joj klix nista pametniji od glupih amerikanaca. Njihovi mediji namjerno tu zakuhavaju situaciju i drze javnost u pripravnost da u slucaju napada americka javnost odobri napad na " mucitelja, ubicu, silovatelja, pedofila" Kima, koji vjerovatno pola od onoga sto mu oni stavljaju na teret nije uradio tako da nasoj javnosti te 2 rakete nisu bitne. Samo prepisujete, i kopirate nacin pisanja naslova kao na Dnevnik.hr i iz naslova mozes procjeniti kvocijent inteligencije onoga koji ga je napisao a do sad ste trebali postati ozbiljan medij... Ovaj novi urednik sto ga reklamirate izgleda nije ni on nesto bolji od ovih prije sebe....
A i Južnea Koreja i SAD ko pčelari u Sarajevu. Svaki vikend nekakve vježbe
to ispalili na svadbi pjong kong lija
Sad i ovi....
oni su uvek u drugom planu!!!!
Ma nek' se svi nose u šesnaesti plan, samo da ne bude krvoprolića..
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
mene je tako strah ovoga svega, ljudi moji ode ljudska rasa u propast. ko ce onda vladati planetom kad ne bude vise ljudi. mozda tada Zemlja konacno dodje samoj sebi i odmori se od bagre nevidjenje, zvane covjek.
Počelo je, počelo, još Njemci da počnu, oni to imaju u genima, valja snimati Otpisane. :D
Nema rata bez Schvabe ovo su samo manevri!!!!
To dok svabo ne zapuca sve je ovo samo naguravanje :D
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Raduje se covek zena mu je trudna!!! sta ima cudno ako neko ispali 2 SCUD-a u veselju!!?!?!?!?!
Kad smo i mi bili sluge, slavili smo rodjendan Titu. Ne ponovila se ta retardacija
RAZLIKA: prva slika; američki vojnik u Kandaharu u Avganistanu, druga slika; ruski vojnik na poluotoku Krimu u Ukrajini https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1962745_10203013542796699_1254400110_n.jpg
Da napišem zbog onih koji ne znaju da si došao ovdje širiti propagandu. Jedne te iste ženske osobe se pojavljuju na slikama s vojnicima, kako bi se ostavio ostavio pozitivan utisak.
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/10001480_10203008380067634_1751854053_n.jpg