Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u americi je zakon oduvijek prijetnje predsjedniku tretirao kao posebnu kategoriju. tu nije nista novo. to nije stvar niti demokracije niti slobode govora nego je jednostavno tako.
Joe Strummer je davno sve rekao o ovome: http://www.youtube.com/watch?v=bL0CCphgmZ8 @ monitor - Policija reče da je nisu silovali, ti mora da si neki šaman pa znaš bolje?
Sloboda govora??????????? Ljudi bi rekli da je ovo nemoguće u Americi i da je moguće samo u Iranu. Izgleda da to nije tako. Sve mi više djeluje da su Amerika i Iran jako slični.
tamo zaprijetis preko pjesme popusis 3 godine hladno, a kod nas u Bosni 3 godine nebi dobio ni onaj sto je izbo,ukro,silovo ........
ebali vas nasi politisari koji vuku ka americi !
SAD demokratija????? Gdje je njihov goli otok?
oni što su u Živinicama silovali mentalno zaostalo dijete će dobiti isto ovoliko - i to sve zajedno kada se zbroji
dobro si prošo druže,mogli su te proglasit teroristom,pa bi onda tek vidio šta je Američka demokratija
Druže Obama ljubičice bijela tebe voli omladina cijela
Pa ni u iranu ne bi dobio ovakvu kaznu.
freedom of speech, al kad \"odgovara\"..
FREEDOM OF SPEECH!!!