Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi ovi sto nisu dosli, tj. Elizabeta, predsjednik i premijer Izraela, Dalaj Lama, su to uradili zato sto se stvari koje rade protive ucenju Mandele. Za Elizabetu se podrazumijevalo da nece doc, pa ona ga je i strpala u zatvor na 27 godina, Izraelci ubijaju Palestince samo zato sto su muslimani i Arapi, bas kao sto su Britanci crnce. A Dalaj Lama, njega boli ku*ac za sve.
Licemjeri teski, ovaj Ceh je rekao sto misli vecina, bas njih briga za Mandelu...
NjV izdao UPOZORENJE NAJVIŠEG STEPENA (MOGUĆNOST RATA): naši geostrateški neprijatelji Vatikan i dinastija Windsor ubrzali kulminaciju dejtonske igre u narednim danima i sedmicama, pa su Željeznice FBiH u petak saopštile da 15.12. GRANICE FBiH POSTAJU MEĐUNARODNE i VOZOVI NE VOZE ZA BANJA LUKU I PLOČE VEĆ SAMO DOBOJ I ČAPLJINU, TE DA JE TAJ RED VOŽNJE "USAGLAŠEN SA SVIM EVROPSKIM I REGIONALNIM ŽELJEZNICAMA"; znamo da "EU" petkom kad je pažnja javnosti najmanja saopštava najveće krađe suvereniteta od naroda Evrope, a tu je bio i žrijeb za mundijal a 15.12 sahrana Mandeli; UBRZANI RASPAD ZEMLJE se dešava 1 dan nakon sjednice "PIC-a" gdje su JEZUITI PREKO YEEa OTELI VANJSKU POLITIKU SAD-a ŽUREĆI DA PRETEKNU AMBASADORICU I ZAVRŠE GENOCIDNU PODJELU PLIJENA PRIJE NEGO ONA PREUZME FUNKCIJU; NjV poručio Obami da Cormack mora fizički preuzeti ambasadu SAD-a do 15.12 i ZAUSTAVITI jezuitskog pijuna Yeea u uzurpiranju njene funkcije http://is.gd/sW9lTx
opet urota Vatikana?....
JESTE DAO, ALI JE I KRAO. DJECA MU SE POCELA SVADJATI OKO NASLJEDSTVA. ARAFATA SU VOLJELI PA OSTAVI SVOJIMA PREKO DVIJE MILIJARDE DOLARA. A PALESTINSKI NAROD GO I BOS SALJE DJECU DA GINU.. NAZALOST, NIKAD DOCI DO PAMETI. NEKAKO MI SE UVIJEK CINI DA JE VECINA NARODA SAMO POTROSNA ROBA.
Covjece, 2 miljarde?ja mislila taj Arafat bio skroman lik....
Od ovoliko prisutnih polja je njih iz Obaminog Secret Servica...
Aljo mrtav dobio potres mozga kad su ga braca preuzela I posla tumbat iz ruke u ruku !!! Jadna ti majka ja primitivizma
Putin stedi pare za naouruzavanje Ruske armije, jer svaka je para bitna!
Jel stigo brato Dervo Sejdić ?
...'vako je isto bilo kad su umrli slobo, franjo i aljo...jedino titi niko nije doš'o...
Al je vako kisa padala
Al je vako kisa padala
PRIKAŽI ODGOVORE (15)