Strava u blizini Boltona
0
Pitbul ugrizao djevojčicu za oko
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba pozvati Kineze da nas rijese psece napasti. BIH4EVER!
mojne se brinuti o psu imat ces zvjer sigurno.a pit bull je opasan stroj znam iz iskustva bilo ih je par u raji.mada imam njemackog ovcara njemu ljudi nisu zanimljivi.on ima svoju furku
joj koliko zločina insan svjesno napravi trebalo bi nas sve pobiti hiljadu puta.
Jadno dijete, a krivci su kreteni koji dopustaju drzanje te odvratne rase.
\"uspavala bi pitbula\"..ja bih mu gazdu uspavo.
Y.e.b.o li vam kerovi majku, vi psoljupci koji ste protiv eliminacije stetocina i pasa lutalica! I ovog vlasnika treba tuziti sto je pustio kera bez brnjice da napada po komsiluku.
ovakve pse odmah pobiti i zakonom zabraniti
sta fali vijesti i slici? da se vidi kako su pit-bulovi divni psi, svako malo vijest u kojima su oni, naravno u negativnom smislu... sta treba na portalu, samo cvijece i drvece?
Kako ste samo Vi jedan morbidan portal! Kakva je ovo vijest i slika za jenda portal kao sto je SA-X. Kao da ste \"gore gallery\"! Uzas
.