Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je i Mevlid počeo, te spojio iskustvo sa vjerom
\"Pa bila je tu i tamo poneka pljačkica...\"
hoćete li, molim vas, objasniti šta znači ASESOARI? to je iz članka koji se ne može komentarisati, pretpostavljam jer se radi o nekoj bezobraznoj riječi. nije mi jasno ko je odobrio da se usred voljenog nam najljepšeg grada na svijetu, kojim suvereno vladaju kerušine, održava vašarište na kom nam poturaju ni manje ni više nego ASESOARE. šta će na ovo reći predstavnici vjerskih zajednica? a šta visoki predstavnik? hoćemo li čuti ambasadore EU i NATO-a da se OČITUJU GLEDE ovih \"asesoara\"?
ovo ako su pink panteri ja sam nelson mendela samo polur e tar diran novinar sa povrsnim poznavanjem tematike moze to rech ko prvo pin panteri se ne fokusiraju na satove iz izloga koji su u vechini sluchajeva replike uopste nisu orginali to vechina kokoshara i sitnih krimosa sa balkana ne zna pa se zalijecu na izloge ko drugo pink panteri su mnogo organizovaniji i njihov fazon su umjetnine i veche vrjednosti od sitnih zlatara u sred bjela dana smjesno majkemi ovo su neki kokoshari garantujem
a u Srbiji poginuo policajac u okršaju sa pljačkašima
Što više nas to manje njih! Budite svi Bošnje i Bosna će biti naša!
bitno je biti bosnjo sto vise nas, to manje njih bosna ce biti samo nasa samo budite bosnje i glasajte za sda
http://www.youtube.com/watch?v=OAB8zKbfQas
Bitno je biti Bosnjak
Kolika je premija ako odam 3 imena?
sto lijepo ne napisete \"srbi\", a ne \"banda s prostora bivse jugoslavije\"
\"...nakon što im je jedan od slučajnih prolaznika uspio da otme torbu sa plijenom.....\" Ko je taj slucajni prolaznik? :(
Ja živim u Beču. Nemoraš uopšte znati njemački da bi živio ovdje. U Beču ima više srba nego u Beogradu, a i više rumuna nego u Bukureštu. Šta se onda bune. Mi im radimo sve što oni nevole da rade.
Meho, kakav ti je to nik, koji ti je q-rac? Još si naučio i ekavsku varijantu srpskog jezika, auuu, baš si zglajzo Mehaga.
ovo nije dječija igra ovo je pljačka
dok ne popuše ko i oni panteri iz berana hahahaha
BRATSTVO I JEDINSTVO