Mještani mislili da je u blizini požar
0
Pijesak iz azijske pustinje Gobi stigao do Kalifornije
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A odakle ste vi došli gowna poganska? E mene budale što uopšte pitam, Smrdi su "narod nebeski"... donijeli su ih vanzemaljci. Kažu oni dostigli oni dostigli taj nivo razvitka, da pogani ne mogu na njihovoj planeti biti. Vjerovatno ćemo ih i mi na neku drugu primitivnu planetu transportovati kada bude vrijeme za to.
Genetika, x i y kromozomi govore odakle je ko došao, hehehe
Stvarno tuzno gledati ko se bavi novinarstvom. Vijesti koja nije ni zasluzila objavu jer svakodnevno milione tona pijeska putuju iz Sahare preko Atlantika do Amazona kojeg hrane mineralima. Valjda je moguce i da pijesak predje Pacifik preko El Nina ili drugih prirodnih pojava.
Sjeverna Koreja bacila bojne otrove.,stavljaj gas maske.
@u21:13:"Poturice iz azijske zemlje Poturkije stigle do Bosne. " Jest, jest, oni dosli, a krediti otisli. Sad im jos malo uvode i vize. Bice zanimljivo! :D
'ta će pijesak iz azijske pustinje Gobi?!
"da je" a ne "daje", osmanlijo.
Konj prdi....koga zanima
sta ima pijesak, to je neko kamuflirano oruzje velikog vodje :)
Poturice iz azijske zemlje Poturkije stigle do Bosne.
Daje bog dao radioaktivan.......