Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smanjuje zato sto se kada se proizvedu moraju sto prije potrositi! A sto se ne trose zamisljenom dinamikom e to je pitanje za ove kolovodje.
Citam maloprije kako se hrvatski ministar zdravlja iliti zdravstva u razgovoru sa ljudima iz Pfizera pohvalio kako iz jedne doze koja je namjenjena vakcinisanju 5 osoba uspiju "izvuci" 6 a nekad i 7 punjenja vakcine jer koriste duze igle, stigao je ekspresan odgovor iz Pfizera,do sad su naplacivali 1 bocicu ili ekvivalent 5 doza a od sada istu tu bocicu ali kao 6 doza.. Zbogom pameti..
Zele da njihova vakcina zavlada, Privremenim smanjivanjem isporuke je cine vrjednijom. Nema dovoljno! Ako nema dovoljno, narod treba vapiti, preklinjati i jedva cekati -svoju dozu.
@cujipocuj da, jer Moderna, Oxford, Sputnjik, dvije kineske i uskoro Bayerova i turska vakcine ne postoje. Ima sve Gejc da vas čipuje, ništa od vas da ne ostane. Robote da napravi. Da vas ubija kad protiv njega mislite 😂😂😂
Mozda im treba jeftine radne snage u proizvodnji💪