Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako tuzno :(
Koliko trudnica je imalo tesku klinicku sliku pa da su pod vecim rizikom od kovida? Koliko trudnica nije imalo kovid problema? Rizik se procjenjuje. Ako osoba zarazena bjesnilom ne primi cjepivo, umrijet ce. Zato se prima da je ne znam kakav rizik. Za trudnice i kovid, rizik je drukciji al nam se serviraju proizvoljnja objasnjenja.
Mog rođaka u Izraelu nisu htjeli vakcinisati jer ima autoimuno oboljenje. Jos je starije dobi a ovo su gluposti testirati na trudnicama. Moje misljenje.
Pošto su svi trudni pacovi nakon genske vakcine otišli u vječna lovišta zadnjih 15-20g tokom eksperimenata na pacovima, ova vakcina preskače pacove i daje se ljudima uključujući i trudnice. Hebiga, isplativije je kada prvo prestrašiš lažima, pa se sami javljaju da budu pokusni pacovi, nego da provodiš višegodišnja klinička ispitivanja pri kojima moraš debelo platiti one koji pristanu na testiranja
Ja ne znam kako se neko trudan dobrovoljno moze prijaviti da bude pokusni kunic za testove bilo kakve vrste
Tako što živi na margini,u socijalnom čumezu od stana,prima socijalu dovoljnu kojoj ističe rok i još od toga mora uštedit da kupi stvarčica za bebu koja dolazi.Zar ne znaš da SAD ima više beskućnika nego sve ove ostale nabrojane zemlje zajedno?Nismo mi u BiH bijeda kao što tamo ima bijede!Ne možemo to ni shvatit.Mi smo samo politički razjebani a još pijemo kafe i pušimo,i nosimo novu odjeću iz SCC i Alte,vozimo autiće i smišljamo bil išli na Bjelašnicu ili do Jablanice...
Hvala na objasnjenju. Ali te stvarcice za bebu i izdatci za izdrzavanje djeteta mogu postati iznenada mnogo veci rodis li bolesno dijete. Posljedice testiranja se mogu pokazati kao mnogo veci izdatak nego trenutacna i kratkorocna novcana pomoc koju dobijes ako se testiras. Kockas se sa zdravljem djeteta koje nosis u utrobi a cijena moze biti neuporedivo veca nego kratkorocna dobit.