Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva farsa. Kao cekaju da mirovnjak i nobelovac izda naredjenje, a sve isplanirano prije nego sto je metak ispaljen u Siriji.
Pametni Švabo razmišlja, i Njemačka i Austrija su protiv agresije na Siriju a naš Bošnjo bi jeo govna NATO vojnika kad bi se ona pakovala u konzerve(posebo dijasporci u Amer'ci)
pa Hasane izgleda da jedino Njemačka, Francuska i još neke zemlje koje važe za tradicionalne saveznike SAD-a imaju muda reći amerima NE kad su u pitanju njihovi ratni pohodi, ali to su samo pojedine zemlje koje su dovoljno politički moćne i ekonomski nezavisne da bi mogli voditi samostalnu vanjsku politiku, a ne biti marionete NATO-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Stize pet razaraca punih demokratije
Ako su im oni mirovnjaci kao sto su bili nama, tesko njima.
nisu oni dolje dovukli brodove džabe
dolazi i ruska nuklearna krstarica Petar Veliki :D
Čuo sam da se ovaj peti američki razarač zove USS Democracy :))
pa kakoo vam vise ne dojadi..u pm
"Ma ja, hajmo poslat svoje ljude da pocnu se buniti po Siriji, neka izazovu rat, pa cemo mi doci i pokrasti sve zivo u Siriji", rece Barack Obama, mater mu ja ....!!!
ma udri te cifute red bi bio ,mamu im
Obama je veće nekoliko puta ponovio da će to biti "ograničeni napadi" i da nema namjeru da svrgne Asada. Sva ova priča je u stvari dimni paravan za pravi napad koji se planira na mudžahide koji su uspostavili islamsku državu na oslobođenim teritorijama i koju su mnogo jači od sekularno orijentisanih pobunjenika. http://www.putvjernika.com/featured/sirija-mudzahidi-se-pripremaju-za-raketne-napade-sa-americkih-ratnih-brodova.html
Mogli su usput utovariti u brod nesto hrane za onu sirotinju u Gazi...
Pa što nisi poslo?
sirijo ne daj se. svi slobodarski narodi na istoku i zapadu su za vas. naprijed sirijska armijo, zgazi gamad. https://www.youtube.com/watch?v=SRAAXDSKohg
A ove Tomahawk rakete kazu imaju sposobnost da samo ubijaju teroriste zenama i djeci ne moze nista.Da bog da vam na brodu pukla,nema vecih terorista od vas.
Sirijci bacite im kakvu bombu,po mogucnosti atomsku!!
Rekao sam ovo vec jednom na slicnom clanku, ali evo opet cu ponoviti. Amerika ce se zestoko opeci ako izravno napadne Siriju. Sirija nije Libija. Sirija nije Afganistan niti Pakistan ili 'pak Irak. ("Najopasnije storenje u bilo kojem društvu je čovjek koji nema šta da izgubi.") Sirija nije izolovana kao ostale zemlje s kojim se Zapad uhvatio u kostac na ovaj ili onaj nacin.
Hajd'...ti sa svojom theory!
Ameri skacu u pomoc Yankee Dzihadistima,znaci Ameri i ti navedeni takfiri pripadnici sejtanskog vehabisjkog pokreta, sad sluzbeno ratuju protiv Slobodne Sirije, kako cete mi to objasnit? zar nije Amerika za vas izvor svog zla na svijetu? znaci vi ste u koalicij sa tim najvecim zlom na svijetu? svasta!! p.s;Nove snimke brutalnih egzekucija u Siriji: Al-Qaeda militanti ubijaju vozače kamiona zbog vjerskih razloga uznemirijuci sadrzaj http://www.advance.hr/vijesti/nove-snimke-brutalnih-egzekucija-u-siriji-al-qaeda-militanti-ubijaju-vozace-kamiona-zbog-vjerskih-razloga/
Sada sam pogledao snimak i vidio ono sto se desavalo u nasem ratu da najveci kriminalci koriste vjeru kao izgovor da pljackaju, jer postavlja se pitanje sta je sve bilo u onim kamionima i koliko su imali kod sebe novca.
upravo tako!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)