Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko hin je nanijetilo priznati ?
do kad cete sandzakizirati bosnu marvo nepismena? kaze se petorica, a ne peterica! nije vam sarajevo novi pazar ili sjenica da petericate, sestericata. mrs u skolu svi!
gdje sam ja bio da malo umočim,dosadile mi kokoši i svinje,i ja bi malo ženska
Pa sta je vise sa ovim peterocom, sestericom? Do kad cete ovako? Ako je ovo ispravno onda sam ja ponosan sto ne pricam ispravan jezik, a ko je ovo uveo kao ispravno je*em sve po spisku.
Nedime....j.e.b.o.... t.i.... a.l.l.a.h....m.a.t.e.r....u...u.s.t.a.,,b.a.l.i.j,s.k.a
"Oni su u kampu postavili šator kako bi prenoćili, a grupa muškaraca, koji žive u obližnjem selu, PRIMETILA ih je i odlučila da ih napadne." Peterica su primetila Švicarce - i bošnjački, i srpski i hrvatski - ovo je pravi bosanski jezik. Em ti bandu nepismenu i lopovsku - pa, bar pregledajte tekst prije nego objavite.
Da li zrtva silovanja uziva u toku silovanja/sex-a??? Kad muskarac siluje zenu??? Samo jedno filozofsko pitanje. Meni to zvuci odvratno. :/
U dilemi sam da li trolas namjerno ili stvarno tako mislis kako si napisao. Za svaki slucaj ti ye.bem mamu maloumnu. U slucaju da ja sam nisam dovoljan, doci cemo nas dvojica, trojica, cetvorica, petorica, sestorica, sedmorica ili koliko ti mama vec moze podnijeti.
DVEJICA turista iz Švicarske biciklima su obilazili popularne turističke destinacije na sjeveru Indije. Ovaj nemili incident dogodio se TREJICU mjeseci nakon grupnog silovanja studentkinje u autobusu
Da smo bogdo streljali javno bakira hareta i hadzipasica rahmetli koji su prodali indijskoj gam.a.di zeljezaru za 50 miliona na kafu. Njihovim familijama trea sprijecit dankroce na bosansko tlo.izetbegovici i jesu bijeli romi
Baš tako. Nekad me sramota čitati ove komentare.
Ispravno: ČETVERO - ČETVORICA - ČETVEROGODIŠNJI PETERO, PETERICA Neispravno DVOJO, TROJO, ČETVORO
Polupismeni Bosanci čudom se čude kad upoznaju kakvu novu riječ, k'o kad su pet knjiga u životu pročitali, u prosjeku, većinom "naućnićne" radove :D
jel ovo hr vastina ili seljaklizam, odakle ovo ruzno peterica. fuj fuj fuj
Ovo samo potvrdjuje o kakvoj se zemlji radi. Tamo nitko noramalan ne bi trebao ici.
Ne znam ko je gori, indijska ciganija koja siluje i krade ili ugladjeni svicarski turisti koji ih obilaze biciklima misleci valjda da su u Zurichu i da to moze tako. A redakciji Klixa ye.bem petere majke, naravno.
Peterica........a ja mislio da se kaze petorica..ja seljaka sto se nakotise!