Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto njemacka, francuska, spanija i ostale zemlje ne nazovu ovaj samoubilacki cin terorizmom jer jeste. pobio je namjerno nevine putnike aviona obrusivsi avion . Co-pilot ako mu je bilo dosta zivota mogao je odabrati za sebe samo nesto, a ne unistiti toliko nevinih zivota. izvrsio je cin terorizma trebaju tako da izvjestavaju, a ne bio depresivan...
sa sumirano broj žrtava: muslimanski piloti ubili (egipat i maroko): 202 + 40 = 242 nemuslimanski piloti: 150 + 35 + 1 + 104 = 290 sa sumirano broj aviona: muslimanski piloti ubili (egipat i maroko): 2 nemuslimanski piloti: 4 *** pod pretpostavkom da su piloti iz Egipta i Maroka bili muslimani, ali ne mora značiti jer se stranci zapošljavaju zbog nedostatka pilota.
Uči Haso Ell fatihu u New Yorku na mjestu gdje su bli tornjevi, pita ga neki Amerikanac sta to radis, pa molim se za ove poginule, pa dobro kaže ovaj većina njih su bili kršćani -A piloti, veli Haso.
ja da sam pilot dobro bi razmislio prije pisanja
Gremlins
pilotima zabranit' šoranje
Sve su ovo neke veze sa al-Qaedom osim ovog Nijemca što ovo učini neki dan.On je bio samo malo depresivan.