Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISRAEL,USA,UN, NATO,= DEVIL
Da,naravno,izraelci se samo brane....tako je od 1947.godine
Bitno je da se pred ocima historija uvjek drzi. Taj rat nije nastao sad ovih dana nego vec odavno. Mi, kao obrazovani narod, nesmije da upada u fasizam! Svaka vjera i svaka tradicija se treba postovat. Tako da komentari, koji su vezani vjerskim uvredama, nisu ok. !!!
A šta će sada predvodnik islamističkog svijeta turska učiniti ?-Mogu samo da cmizdre i plaču kao onaj turčin u Gazi,hahahahaha !!!!! Turske p.ičke pa nisu Izraelci Kurdi.Nemate m.uda da pošaljete humanitarni pomoć vašoj braći po terorističkoj vjeri u Gazu,hihihihihi. Izraelci bi za 3 dana poderali turke,kao beba zvečku.
Izrael je Jevrejska zemlja,a prljavi Arapi ako je ne vole neka se sele iz nje.
UBIIIJ IZRAELLLLLLL !!!
Ja samo znam da muslimani kako u bih tako i usvijetu su na meti križara i čifuta,i svi su oni isti,evo kako sam neveo FINCI pa kako ga nije stid dobiva mogučnost za gradonačelnika u gradu koji je realno večinski muslimanski aon daje komentare na palestinu da nema komentara i da lafo nezna ništa,pa u kojem on vijeku živi i kako če biti gradonačelnik kad je tako nepismen i staromodan.a nije pošteno da on uopče bude kada jevreji nisu ni bili u ratu ovde a a kamoli branili.nije pošteno prema narodu bosne tj muslimanima koji su ginuli i davali svoje sinove kao i porodici koja je izgubila svoje najmilije,ovo sa fincijem bi bila največa uvreda muslimana i boraca bih.nisam nacionalista a li ovo je realnost,ćak su i manjina ka o i romi koji traže nakav jezik u školama ma to je čista glupost da čergaši imaju ma daj smiješno što to nemaju u njemačkoj norveškoj i ostalim zemljama.otkud im pravo da traže .
Prvo amerika nije zaustavila rat u bih več je zaustavila oslobodice armiju bih pred ulaz u banjaluku,drugo niko je nije molio več je bila DUŽNOST KAO ŠTO JE SAD I U PALESTINI PA PUŠTAJU DA SE POBIJU MUSLIMANI PA ČE ONDA ZAUSTAVITI KADA BUDE SKORO PA GOTOVO ALI ČE ONDA KAO I U BIH POČETI DRUGI RAT KAO ŠTO JE GUBLJENJE IDENTITETA MUSLIMANA NIKAKV POLOŽAJ ITD.A SDA NESPOMINJITE ONI SU LOPOVI KOJI ISKORIŠTAVAJU MUSLIMANE.
ha ha nevjerovatno da zapadni mediji prenose sada lazi ?? inace su poznati po prenosenju istine i samo istine
Genocidni kao srbi ovi ćifuti, ne zna se ko je gori. Uskoro nestali.
Istina je rastegljiv pojam, belaj je veliki, zao mi civila, za ostale me zalibo, svi imaju putera na glavii
HITLER HITLER HITLER HITLER HITLER HITLER HITLER HITLER HITLER HITLER HITLER HITLER HITLER HITLER HITLER HAHAHHAHAHAHA HHHAHAHAHAHAHA GUSU CHIFUTEEEEEEEEEEEEEE!!
ODLICAN CLANAK... DUGO NISAM OVAKO NESTO PROCITAO.. PROPAGANDA IZRAELA UZ REZIMSKE MEDIJE JE JEDNOOKA.
bumbumbumbumbumbumbumbumbumbumbumbumbumbumbumbumbumbum buuuuuuuuuuuuuum, bumbumbumbumbumbumbuuuuuuuum, bumbumbumbum ratatatatatatatatataatatatatata, buuuuuuuuum,
@lbs Pusti suzu Sarajevo, Gaza jec itd. itd. - to ti mozes u svoje ime pjevati, a ne u ime svih Sarajlija. Uostalom, mora da je i tebe Alja doveo da nam sad nesto glumis ovdje. Idi u centralu SDA pa pjevajte zajedno. U gradu nije ostalo ni pola od pola onih koji su bili tu u vremenu koje spominjes u pjesmi i branili ga. Sad si ti dosao da pametujes i nas nesto predstavljas! Hajde poklopi se i prekini kidati slova sa spomenika djeci ispred ex Sarajke, sada BBI-ja. I tu ste Sarajku protjerali iz grada papci, a na njego mjesto doveli bracu, a jos imate obraza nesto pricati! Tisina! Papak tisu misu i ne govori u ime ljudi koje ne predstavljas. Pravac Tutin pa tamo guslaj s onima ciji pasos nosis na srcu. P.S. Dosta vise i jednih i drugih. Nas je iscrpio rat za 4 godine, a oni skoro pedeset ratuju i ne pokazuju nikakvu namjeru da stanu. Bolje rat nego rad? Pa ako je tako ne zalim nikoga tamo. Do sad su se vec mogli ili dogovoriti ili po bi ti i idemo dalje, a ovako heebu cjeli svijet!
@kliksovci- hvala na podrsci! Mogao si ih pitati i slijedece: Sto niste pitali koliko puta sam ja isao u Izrael, a koliko puta je Bakir isao u Tursku, Saudijsku Arabiju, Iran itd.? Kakve veze ja kao Sarajlija i Zidov imam sa politikom Izraela? U svakom slucaju imam puno manje nego Bakir sa turskom politikom ili Er4dogan sa bosanskom, zar ne? A mogao si ih pitati i zasto su upravo clanak u kojem me prozivaju blokirali za komentare. Dok je Mevlid pucao jesam li ja bio u Holiday-u sa Liberman-om ili Bakir? Zasto onda njega niste zvali? On ima Libermanov broj, a ne ja.
ste ne zivkate telefonom bakira svaki put kada turska p o b i j e i protjera par stotina kurda?