Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ranije su članovi AQ bježali iz zatvora u Jemenu, ali su se ponovo vraćali natrag. Tako će biti i sada, samo što će drugi put biti puno teže pobjeći. Činjenica je da su oni razbijeni u Jemenu i da su se raštrkali okolo ko uplašene kokoške.
Talib?ani i cet?nici su ista bagra...Hi?tler i Kara?dzic su ista bagra.
Braco, nadjite neki prevoz do nasih 24 posto, a onda ste sigurni medju Bosnjacima.
PObjeć naravno, da ne bi slučajno ostao i čekao da mi amerikanac sudi \"demokratski\" ...
a mi se bojimo druga Zlaje koliko i Sirija Erdogana
Sad će opet Zlaja da pravi inventuru u G.Maoči.
Koliko smo napredniji od jemena!!! U nas se, naime, ovakvo što nikako ne može desiti jer pripadnici Al Qaide slobodno šetaju i imaju potporu goleme većine stanovnika 24 posto azijatskog dijela PiH.
veceras neki meni zakucali na vrata, kazu dosli opet po moju sest
pustili ih cuvari ... talibani su ipak pametniji i efikasniji, kod njih nema zarobljenika!