Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@eskalibur Pojedi rozu bobicu. Ne preskaci terapiju.
ah sto se upali k\'o mlad majmun...nadrobio...nigdje ni repa ni glave...idi u rusiju kad ti je toliko draga.
@Gusar...Jeste,jeste.Pomenuo si Rusiju u negativnom kontekstu.Živjela majka Rusija.Smrt američkom fašizmu.Za gusare u iz perzijskog zaliva manje više...Nisu bitni.Pa najviše uspjeha u borbi protiv njih imaju Rusi.Ovim Amerikancima u Somaliji Aidid njihov najbolji helikopter obori kopljem.Jebeš takvu vojsku.
jah...ali to nije tema vecerasnje emisije :D
@Gusar...Kada pominjes ime Rusija to ima da izgovaras sa najvecim postovanjem. I ima da pitas smijes li da dobijes rijec da pricas o Rusiji.Rusija je svijet zaduzila u najopozitivnijem smislu.Pa tvoj Bus je svojevremeno rekao u Sankt Petersburgu da je to narod koji je najzasluzniji zato sto je zavrsen drugi svijetski rat.I jeste najzasluzniji.Zar ne vidis slijepce kod ociju sta se dogadja?Svi grcaju u jeku finansijske krize,a Rusija raste.Pravi najsavrsenija oruzja,nedostizna za Ameriku,ima najveca prirodna bogatstva na svijetu,najvece umove i sta sve ne.Svi predvidjaju i govore iole tolerantni da je Rusija svijetski NO.1.Koja crna Amerika i zapad?Nema vise Amerike.Amerika je umrla zauvijek na Kavkazu ove godine u augustu.IN MEMORIAM-UJKA SEM 11.8.2008 KAVKAZ.Rusi su ponizili i njih i ono djubre Sakasvilija za samo 20 sati.Svu Americku zivu silu su pomlatili kao stoku,tehniku unistili,sto nisu unistili to su zarobili i odvezli u ruska vojna skladista.Amerika je ponizena i osramocena.I treba tako.Ko ce je drugi poniziti ako nece Rusi.Samo su oni to u stanju uraditi.I dokazali su to.Ne postoji demokratija na zapadu koju spominjes na sva zvona.Postoji zapadni fasizam i trulez.Sve sami narkomani i skart.Stoka bez repa.Tu filozofiju o demokratiji mogu da prosipaju tebi i takvim poput tebe koji su napaljeni na Ameriku i holivudsku produkciju.Ralnost je sasvim drugacija.Pa tvoja Bosna duguje Rusiji 108 miliona dolara za gas na koji se grijete.Pitam te sto se ne grijete na koka kolu i hamburgere kad vam je Amerika draza?Osvijesti se covjece.Amerika je nekad bila nesto.A i to sto je bila bila je zahvaljujuci genocidu koji je sprovodila.Danas je Amerika niko.Mozda za zaslijepljene poput tebe.Rusija ne priznaje unipolarni svijet.Davno ga je otijerala u picku materinu.Ne jebe Vasington ni iz glave.Gledaju svoja posla,imaju nemjerljiva prirodna bogatstva,ko misli da je jak neka proba da napadne Rusiju pa ce vidjeti kako ce zavrsiti.Kavkaz je sve rekao.Jedna je Rusija.
ne moze neko preko noci promjeniti razmisljanje. ne mogu iracani imati za godinu zapadnu demokratiju. ne mogu srbi u 10 godina dalje od plemenske zajednice. ne mogu hrvati i slovenci dalje od tupavog formalistickog rezima austrije (sa ukusom nacizma) za 30 godina. ne mogu rusi skontati sta je ljudsko pravo u 50 godina. ne moze bosna iz aparthejda za 100 godina. margaritas ante porcos
Sta ces ti dobojska seljacino pricati u vezi Amerike. Suti i kidaj u granap po hljeb i mlijeko.
Ma neboj se al-Obeidi, kada odu Ameri, Perzijski zaljev ce cuvati flota Arapsko-Iranskog Jedinstva. Pitaj nase Bosnje, jer oni su najbolje upoznati kako su te zemlje izuzetno napredne, bogate i vec poodavno velike vojne sile. Tako da im ti poneki somalski gusari nece biti neki problem.