Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve cebiti toplije dok ne izgorimo u paklu,sunceve temperature.To nam je sudbina ,bas kao sto leptir leti oko sijalice i izgori,tako i planeta zemlja kruzi i sve blize i blize prilazi.proci ce jos dosta vremena dog neizgori,ali ce i zivot nestati mnogo prije toga,zemlja ce se pretvoriti u goli speceni kamen,poslije u malo sunce i onda se sjediniti sa njim.
Planeta zemlja se na svojoj putanji nalazi nekad dalje od sunca,a nekad blize.Kad je dalje na nasim prostorima su zime jace i hladnije.Kad jeblie onda su toplije i bez puno snijega.Prema tome sve je to normalno.
@dillbear Jesi li ti prirodno glup ili treniras!???
@Hamdo Lav cuj Hamdo pa lav.hahahahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neka ugase grijanje i rijesen problem :):)
kojoj ba istoriji? termometar pronadjen u 17 vijeku, standardizovan u 19 .. de malo google, knjige, razgovori, istraživanje prije nego se lupi
trump ce ukinuti globalno zagrijavanje