Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
visoka jedanaest spratova? jako precizno, inače postoji standardna mjera koliko je jedan sprat visok xD
@oprzen Jest mi ga tvoja stara sinoc cuclala samo da znas kurvin sine
@oprzen komplet ti zensku familiju ;) samo ti je pojeftinila stara, cenera pusenje, sitno nesto? Ali ti ga sestra zato voli auu
Niko drugi nije povrijeđen prilikom ovog pada, uključujući i vozača zelene Toyote Camry na koju je perač prozora pao. Dobro, da li je povrijeđen vozač Toyote?
veca steta na autu nego njemu sto je bilo :))
Ovih pješaka od svukud ;-))))))))))
"Niko drugi nije povrijeđen prilikom ovog pada, uključujući i vozača zelene Toyote Camry na koju je perač prozora pao." To je zato što nikog nije susreo u letu sa zgrade. U svemu je najzanimljivija vijest da je Toyota zelena. :)) Baš je vozač zelene Toyote neki baksuz.
11 spratova dođe oko 22 metra možda koji metar više pa nije to baš nisko :)))
Vise