Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta kažu Japan zemlja snova he he
@kraftwerk Bavarska je ekstra ...samo red i disciplina.
Zatvor besplatno nudi krov nad glavom, plaćene račune, hranu čak i vitamine, odjeću, zdravstvenu zaštitu, fizičku zaštitu, biblioteku, teretanu. A šta sloboda nudi? Borbu za goli opstanak.
Samo sto kod nas od kockastih glava nece niko moci u zatvor,jadni penzioneri,jedino neki krediti da se novi izgrade.
ahahahahaha... cega se Lik dosjetio ..sto bi kazao vrli mekta ...
To je stari fazon. Šezdesetih godina bio je na Grbavici jedan bez ikog svog, bez puno škole, bez posla, pa tako i bez adrese. Kad zahladni, uzeo bi ciglu i kad prolaze komšije jer je htio biti primjećen s razlogom. razbio bi oveći izlog, uzeo neku glupost iz radnje, i otišao kući. Dobio bi zatvpra taman do aprila ili maja kako je i planirao. Tako svake godine.
Japan je nazadzenija zemlja na planeti sto je jako malo poznato javnosti a dug im iznosi nevjerovatnih 11 hiljada milijardi ili 11 000 000 000 000
Eto, pa sad sami zaključite.
Kad je u Japanu kriza za penzionere,ode ovaj svijet u tri lijepe...
Kod nas kockaste glave rade svasta da odu u zatvor i da jedu dzabe pa im ne daju,zalosno.
Ja mislim da je i kod nas vec tako.Sa 250 km ne mozes nista.
@LavezPasa10vama djikanima i ne treba vise
smiješno ali i tužno, zar nema neki starački dom, nešto, za takve ljude
ništa bez para
Besplatan erotski sajt Onatrazinjega.net nadji nekoga za seks
sljedeći put Takata otvori sarin u podzemnoj..nećeš do kraja života izić
Rjesenje za nase penzionere!
Kad smo mi to isfurali
To je kod nas normalno od rata na ovamo samo o tome drzava suti. Jos samo da nam SDA naprave vece zatvore da nas mogu lijepo potrpat ce budemo gori od sjeverne koreje i sirije zajedno.