Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u Turskoj je prave glavni djelovi za f35 mislim da ce Turci sam praviti svoj Avion
inace sustavpatriot je mirnodopskisustav i ukljucuje se po potrebi, ne prikuplja podatke...ehehheh... mislim da su glupe isprike jer rusi posjeduju vjerojatno sve inf.oko amer.tehnologjje a s400 nije tajna ni amerima.. uz to ovi f35 su preskupi i skupi za odrzavanje, u odnosu na ruske avione ali i f16 i sl.
erdokamikaza odeeeeeeee
Ima Švedski gripen jednako dobar kao F35. Još prati poticaj švedske industrije- čitaj Švedska fabrika iz usa se seli u Tursku
Tramp je Izraelska pudlica i od svega što je obećavao samo sprovodi ono što je čifutima obećao.I ovo sa S 400 je Izraelsko maslo pošto im je Turska potencijalni neprijatelj i ne odgovara im da se mogu braniti.
ma da, a izrael ima sve zrak.f generacijr i f35 i tako im odgovara da turska ima s400 koji je smrt za njih ...
Zavrnuo Trump fige, a prekjučer i EU uvela ekonosmke sakncije Turskoj zbog Kipra