Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U slucaju Rusije vidi se ono isto licemjerje kao kod politike Slobodana Milosevica. Samo lazi i obmane. A nece imati koristi od tog jer ih citav NATO odlicno poznaje.
Neće ovo na dobro...
Molim novinare Klixa da prije pisanja ćlanaka lijepo se konsultuju da li će biti copy paste mastery ili će kao svaki pošten intelektualac objaviti istinu. -Ruski avion je bio u Turskom zračnom prostoru 17 sekundi ne 10 minuta! -Nikakvog upozorenja nije bilo - što su objavili svi alternativni mediji Reutersu -Ruski avion je pao na teritoriju Sirije Pametnom dosta
sramota.
Bosnjaci podrzavaju turke, turci podrzavaju ID. Svako svom jatu leti.
ZVANIČNA MOSKVA: SAD SA RUSIJOM NE DIJELI INFORMACIJE O RUTAMA AMERIČKIH AVIONA.
Zasto je "neimenovan"? Taj sto daje izjave? Zato sto je to laz. Ali sada vise nece deliti informacije. Ko hoce da leti morace ruse da pita.
jesu bezobrazni