Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto mi ovi Ameri (citaj "davno odhebani Evropljani i njhovi bivsi robovi") idu na zivce... Nadam se skoroj propasti ove kolonisticke izdrkotine i najveceg zla na Svijetu... Naravno, Kinezi ne mogu imati ovakvo oruzije, jer su oni opasni i zli... A Amerika koja muci svoje zatvorenike na najgori nacin, ubija neduzne ljude zbog nafte, ima diplomatske sukobe sa svim koji ne razmisljaju kao njihova vlada itd. Mrs!
pa sta?
sreća pa su ovi kinezi od svog posla ... zamisli da su upola agresivni ko ameri
...vrlo zanimljiva činjenica da Kina tokom svoje historije nikad nije izvela invaziju ili napad na drugu naciju, teritoriju, sem mongolije koja je u biti dio nje!
Pet slova Tibet
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta je amer ,gace vam se tresu?
Napasti kinu odmah,kako se usuduju to razvijati :) a ufo se krije decenijama sa lazima da nas posjecuju zelena bica..
Uhvatila prpa amere a? ha ha
Cista radoznalost, zanima me kako su rijesili problem "G"? kako tijelo izdrzi toliki pritisak, u cemu leti pilot?
Onda onaj koji upravlja sa ovom letjelicom mora imati yebeno dobre reflekse.
Da, bilo bi fino kad bi nekad mogli procitati potpun tekst. Pa da dobijemo punu sliku, ali nekad je bitno samo "izbaciti" vijest a sve ostalo je manje bitno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa sta ako prave avione?? Pametni ljudi.. Sta jeli ih treba ubiti sad??
ma jok brine ih kako nanisanit ovo hahaha