Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se svi naosudjuju, nazasjedaju, nazabrinjavaju, presipaju iz supljeg u prazno u mijanmaru se i dalje nesmetano ubijaju neduzni i raseljavaju.
ovo je gad
umjesto radnih mjesta otvaraju nova krizna žarišta.
jedino ti si pametno reko
E ovo su kršćani a ne ovi što prave genocide!
pa hajte navalte ı udrıte na Mjanmarçane pleme hım hebem çetnıçko!'!! tolko su protıjeralı ı poklalı muslımana a vı kofol osudzujete! Tako ste ıBosnu dalı vlasıma mater vam hebem poganu vlaşku!
iskreno,trupma zaboli desno jaje za tim narodom
Pa da znao sam,evo sada se i odao. Ameri su opet zamutili i ovu krizu počeli,a što?? Pa evo sada se odaje,nikad u istoriji se nije prišlo bliže Kini.Polako a sigurno pod okrivljem zaustavljanja krize će se uvaliti pred vrata Kini.
Hajde sad malo pogledaj na kartu i vidi gdje je Južna Koreja, pa onda udžbenik iz istorije i Korejski rat.
@SASAL U Južnoj Koreji, u ovom trenutku, ima petnaestak US vojnih baza.
Čova mu došapno da bi bio red BAJU da skine sa crne liste,jer BAJA je sa vascjelim srpskim narodom navijo za vas u vašoj kampanji za prezidenta
e ako se ove Rohinje budu nadale američkoj pomoći na čelu sa ovim Donaldom još gore im se piše
Dikanisti na aparatima
@ThunderInTheNight mama tvoja na obrezanom