Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ambasador BiH u Kini Anton Rill je psihopata!
@politika.je U ratu je bio oficir za vezu pri HVO-u. Vozio se u transporteru UNPROFOR-a i izlazio i ulazio u grad kako je htio. Kada su poceli sukobi Hrvata i Muslimana u Hercegovini, prvo je uhapsen u Sarajevu 1993. od strane Armije BiH, a onda je otisao u Mostar. Sarajlija je s diplomom mostarskog fakulteta, na sve spreman da dodje do polozaja!
a upravo ti chajnizi salju vojsku spijuna diljem svijeta da spijuniraju, kopiraju sve i svasta. sa tim se susrecem svaki dan gdje dolaze kojekakvi studenti, praktikanti, inzinjeri itd u evropu i pod hitno traze da im se prvo mijenja domena .cn da bi imali pristup svim mreznim diskovima, i zbog, u ovom slucaju industrijske spijunaze, imamo jako puno problema sa tim.
Pitanje za Klix: Zašto ste u članku o Pekingu stavili sliku na kojoj je Taipei, glavni grad Tajvana?
Nije cudo da je i Kina zabrinuta. Bolje sprijeciti nego lijeciti. Svugdje rovare "demokrate" i rasturaju tudje zemlje.