Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najradije svom djetetu ne bih dala ni u skolu, ni vanka, ni na net... pa sta je ovo vise??? djecu zlostavljaju popovi, hodze, nastavnici, vanka i na netu ih vrebaju manijaci, dileri, ubice, ispiraci mozgova... nikada nisi siguran... u vrticu moje djevojcice postavili kamere i mozes uvijek traziti snimku... vise niko nikom ne vjeruje niti moze vjerovati...
Boze svega,ali pameti najvise..kako jadno
Ja ne mogu da shvatim da je zlostavljao djecu 30 godina, i da ga nisu ranije uhvatili. Njegove prve žrtve su očevi odavno. Kako ga nisu ranije našli i prijavili.
bili su drogirani i nisu bili svjesni toga, objasnjeno u clanku.