Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazna je presmijesna.
Brown je osuđen na 18 godina zatvora. Samo? :( Na drugom je svijetu kazna puno veća, hvala Bogu!
18 mjeseci z ovakvo djelo...Pa to je cista zafrkancija! Samo smrtna kazna moze da ocisti drustvo od ovakvih izmeta!
J. MU SVE NJEGOVO!
Sad ce on osjetiti cari \"silovanja djevojcica\" u zatvoru.... tamo najvise vole silovatelje.....
djevojko, ovo je 21i vijek...postoje i neke tabletice, da nešto ne ode u krivom smjeru...a za ostalo, ne mogu da vjerujem kakve gluposti lupaš
umjetnice takve ko sto si ti i treba silovat.....glupaco jedna raspala
18 ??? vi ludi :O to odah objesit, il na elektricnu nek se muci ;)
@Umjetnica Curo ne mogu da shvatim da mozes da budes toliko glupa.Zena ima pravo optuziti za silovanje samo ako je rekla \"ne\" i odbijala da ima odnos sa muskarcem,a on je prisilio,onda je to silovanje i ima pravo da ga tuzi.To sto lupas o nekakvim rizicima koje zena svojglasno preuzima ako je pristala na sex kao na.pr.ne zeljena trudnoca i rizik da joj ne bude lijepo nije razlog za nekoga strpati u zatvor.Uzasno si glupa!
Ma mani sranja.Cuj silovao je 400 puta i tek sad progovorila
Mislim da u ovoj kao i u većini priča ima izreke \"tresla se gora, rodio se miš\". I Umjetnice, da u zatvor ide muškarac, kad žena poželi, svi bi tamo bili.
\"osuđen je za silovanje 15 djevojčica\" - Znaci po godinu fakticki za svaki zivot koji je unistio i to nece biti ni godina jer nakon 10 godina ide na uslov. P.o.s.e.r.e.m vam se na demokratiju. Za ovu bi u Kini smrtna uslijedila dok kazes keks, ali da ne grijesim dusu i amerikanci puknu fine kazne.
hoce umjetnica da se j.be a da joj ne udje
aa umjetnice u PM hahahah xD \"Za tvoju informaciju, zena ima pravo da se predomisli u vezi sa svojim tijelom. Ako ja spavam sa nekim i ako nisam sretna nakon tog, ja imam pravo da ga optuzim za silovanje i nanesenu bol\". Ili si zeljela skrenuti paznju glupim komentarom, ili si stvarno glupa :D
nije to ništa , u BiH Cerićeve hodže to rade odavno i to uz njegovu zaštitu .
Slažem se sa umjetnicom! Vi nemate pojma koliko žena rizikuje upuštajući se u sex sa muškarcem. Samim tim što gubi tih 9 mjeseci života ne može biti u zavidnoj poziciji. Ovdje nikakav zakon ne štiti ženu, a ni na zapadu žena nije zaštićena koliko bi trebala biti. Za silovanje treba dobiti smrtnu!
@umjetnica naj.ebe.m se i tebe i ma.me ti u su.p.ak kad te tako vaspitala da mislis... nesto kontam...ko zna mozda si i optuzila kakvog jad.n.ika za silo.vanje...