Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikada nisam razumio ljude što hoće da \'obale\' cuku jezikom, ili što mu se unose u njušku da bi on njih polizao...
I sad neka netko kaže da ne treba maknuti pse lutalice s ulice. Ako ga ne poznaješ i ako si mu blizu pas se osjeća ugrožen? Pa šta bi čovjek trebao, upoznati se sa svima pojedinačno ili ne izlazit na ulicu?
pašče je pašče i ne bi bilo pašče da ne ujeda
Legendarno :D Je li ovaj stvarno se bavi ovim ili je zajeebanicja? http://www.wix.com/senad_husejnovic/sinter
Zar nije malo čudno da nekim ljudima pas nikad, ali baš nikad nije kriv?
mene je jucer moja macka ujela za usnu kad sam krenula da je poljubim...\"poljubila\" je i ona mene xD
Ko je yebe, da je nosila brnjicu ne bi je mogao ugristi za nos.
ONA JE KRIVA
Ma nije je ujeo, slozio joj jezik do krajnika !
aaaahahahahahahaa
ja stavim secera pa da vidis kako lize
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
ja na kundak svoje sačmarice urezao JEDANAESTI zarez, a imam još nekoliko prijatelja lovaca koji su bolji od mene. po dobrinji i mojmilu ih još malo neće biti, ne brinite raja. da imamo vremena, hranili bismo ih i hamburgerima s mrvljenim staklom, ali ovo je efikasnije. jedino što ih treba svaki put negdje otpeljati, da se drotovi ne dosjete, a to je s ovim snijegom postalo malo nezgodno. a da budem iskren, čini mi se da ni drotovima ne smeta
A dvojica levata ostali da tetoše džukelu dok je ova ostala ujedena na podu. Je-be-m im ma-j-ku zoofilsku. I svim zoofilima po Sarajevu što paščadiju obožavaju. Kofol briga za životinjama,a samo su njima životinje vreće buha.
@Hrvoje iz kojeg konteksta ti to izvuce ?? jel si zaista gl*p ili se samo pravis covjek ti je gotovo pa nacrtao \"izazivaj,dobit ces svoje\" ja vala jos nisam vidio da lutalica napadne bez razloga (doduse nisam vidio da napadne) al sam vidio da seljacka stoka od ljudi zovne cuku pa ga sutne nogom, da ga gadja kamenom iako je daleko 40-50m bez ikakvog razloga i slicne situacije u kojima stoka (citaj ljudi) izaziva pse a ovi nazalost ne odgovaraju ko god se ponasa tako prema psima ponasao bi se i prema ljudima ljude u azil
A ova dvojica ko dva mrtvaca. Nedaj boze da te moraju spasavati.
moze li meni neko nesto objasnit? zadnja recenica: Pas će vlasniku biti vraćen za desetak dana, a Robinson će se na sudu pojaviti 4. aprila. a nigdje u clanku se ne spominje nikakav Robinson.. ko je onda Robinson????