Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo mi nije jasno o čemu je vlasnica razmišljala? Vjerojatno bi tako i dijete dala da ga strpaju u pretinac pa bi opet kompanija bila kriva.
Pa glavu bi joj otkinula i stavila u prostor za prtljag! Ne razumijem ni vlasnicu koja je poslusala! Boze sacuvaj! Pa sve ludo!!!
To na slici je beba
Jeli ova sto veze pertlu plakala ili ova sto bleji na telefonu.
Hajd sto je stjuardesa bez mozga al sto je vlasnica bez mozga
Stjuardesu otpustiti.Glupaca.
psa u prostor za prtljag/pas je za razliku od covjeka NAJBOLJI COVJEKOV PRIJATELJ.Stjuardesa nije radila po zakonima aviokompanije i najostriju kaznu spucati glupaci
@SStaraRaja. Ako je pas covjekov najbolji prijatelj, a covjek je covjeku vuk, sta je onda covjek psu?
Više se pažnje se posveti uginulom psu nego poginulom čovjeku. Izgleda da više nije interesantno čitati kako neki čovjek poginuo... jer je svakodnevnica
@Student_fit Odjebi!
Sirovost prezirem, svako za svoje postupke treba da odgovara.
sad ce zbog kuštre da stjuardesa leti sa posla
u međuvremenu ljudi crkavaju od gladi po africi...
@burgija Nikad necu razumijeti ovaj rezon. Ukazes na jednu okrutnost, a neko kaze, nema veze, ima i vecih. Koja je smisao tvog komentara?
@Lion7 smisao je da je juče u africi od gladi umrlo stotine djece, a o tom niko ne piše. i tako svaki dan. juče (ili kad već) je umro jedan francuski buldog i o tome svi pišu. ima li to tebi smisla?
Vako sam i ja jednom zakasnio na avion pa trčo za njim , pilot mi otvorio zadnja i ja uletio .. mal se smrzo nisam
@SkakaAbdulah. Jel bio trica? Mislim, avion?