Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turci su naj mocni narod, trebalo bi da povrate svoju teritoriju od kine pa sve do spanije,pola azije, pola afrike i pola evrope...............
Dodik opet psuje XD: http://adf.ly/wpYF
Dodik opet psuje XD: http://adf.ly/wpYF
PA NARAVNO NATO I UN SU FASISTICKO ZIDOVSKE TERORISTICKE ORGANIZACIJE
Na današnji dan, oko 20 sati, pre ravno 12 godina, snage NATO-a otpočele su bombardovanje tadašnje SR Jugoslavije.
Ovaj poceo da razmišlja svojom glavom ??? Sledi kazna.
Turska upozorava da neko hoće da opljačka Libiju Turski premijer Tayyip Erdogan optužio je pojedine zemlje koje sada učestvuju u operacijama u Libiji da prije svega pokušavaju da se domognu nafte i rudnog bogatstva koje se nalazi u toj afričkoj zemlji. „Želim da oni koji sada gledaju u tom pravcu (ka Libiji), i tamo vide samo naftu, rudnike zlata i drugo mineralno blago, od sada na taj region gledaju kroz naočale savjesti”, rekao je Erdogan. On nije naveo nijednu državu, ali je naglasio da u tome prednjače oni koji se protive ulasku Ankare u EU, što analitičari tumače da je riječ o Nicolasu Sarkozyju, čija zemlja predvodi napade na Libiju.