Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasa Andji Merkel ,nasa Mama,dobra ko sunce ,kad je Podolski fudbalski reprezentativac u Brazilu zagrlio da se slika sa njim ,ona pishka , malo joj treba da joj srce otvoris....!
To je brutto
realno je bilo da su uveli 10€ minimalnu satnicu. kao najveca ekonomski razvijena zemlja, ali i socijalisti su u kooperaciji sa kapitalistima i ponovo idu na stetu radnika. ponovo ce firme koje iznajmljivaju radnike dobro da profitiraju a radnika i uposlenika da iskoristavaju...
..............i više nego pristojnih cca. 1500 € ........... i to u "prljavom" kapitalizmu............. ......po tome smo mi onda u srednjem vijeku............
NAPOKON DA SU IH PRISILILI. OD 2005 GODINE PLJACKAJU OSTATAK EUROZONE JER SU SE OVI DRUGI FRANCUZI ZAPRIJETILI ILI LIMIT ZA MINIMALNE PLACE ILI KRAJ EUROZONE I EURA! JEDNO JUTRO 2005 GODINE SE PROBUDILI I SHVATILI SU DA SU U MONETARNOJ UNIJI SA EUROPSKOM KINOM (NJEMACKOM) KOJA VISE NEMA MINIMALNE PLACE I KOJA IM S TIM MASOVNO KRADE RADNA MJESTA I SVE OSTALO, A SVOJE GRADJANE PRISILJAVA DA RADE I PO 2 EURA NA SAT! TO JE DEVASTIRALO OSTATAK EUROZONE I RASTURILO RADNA MJESTA SIROM EUROZONE!
Evo ideje, okupirate BH I mi radimo za pola te satnice..8,5KM/h.... 1360KM/month .. I svima dobro