Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu da su cuda svijeta piramide Africke kazu da su cuda svijeta velike rijeke Indije Al\' nijedno cudo nije bilo ravno onome kad je stari uparkir\'o u bascu Jugu 45 Skupio se sav komsiluk i pola rodbine ono pola nije moglo nije moglo od muke Stara napravila mezu ispekla \'urmasice stari otis\'o u granap po jos logistike Ref. Bilo je to dobro vrijeme sve na kredit, sve za raju, jarane u auto naspi corbe pa u Trst po farmerke Bilo je to dobro vrijeme te na izlet, te malo na more u kuci puno smijeha u basci Jugo 45 Vozio komsija Franjo da proda jabuke vozio komsija Momo da mu zenu porode
ovako nekako je i u RS. samo nema ovih svjetala, drveće nije umjetno, gušća je šuma, a ispod drveta par primata iz plemena srbi glođe košćure
Morel se ovo naloziti ?
Čime ćeš \"natakarit\" vlašino smrdljiva? Bolje je \"natakari\" na sebe malo vode, da ne smrdite na kilometar kad se krećete vani.
Natakarim ti HALA.ha na rinuka od vlaha
Konjino nepismena Muslimani čine 15 % stanovništva Republike Singapur....Nije ni čudo da si neobrazovan , nije knjiga za vlahadiju !!!!
Blago zemlji koja nema mu.s.li.maj.mune
Al su uznapredovali, kod nas puhne vjetar otpadne pola grana sa drveta..
hahahaahah
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoje sve Europske drzave iz tog vremena,pa tako i nasa Kraljevina Bosna. Kraljevina Bosna je jedna od najmladjih drzava na renesansnim kraljevstvima. Trenutno imamo nesto vise od 300 igraca i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igraca. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlucujete kojim ce putem ici vas lik, moguce profesije su (krojac,mesar,kovac,mlinar, pekar,stolar), takodjer mozete biti gradonacelnik, svecenik, general, ban, a ako se potrudite mozda cak i kralj. Mozete ici drugim putem i biti lutalica ili pljackas ili samo obicni gradjanin koji voli doci u kafanu i opustiti se uz pivo i zezanciju. Moguce je ozeniti/udati se i osnovati svoju porodicu. Pridruzite nam se i zabavite se. Mozda vam se igra na pocetku ucini teska, ali odmah prvi dan cete dobiti poruku od svog licnog mentora koji ce vam pomoci da shvatite igru.