Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KURŠĆANSKI TERORIZAM
Islam je Fašizam u religijskom ruhu i biti protiv islama danas jest biti antifašist. Muhamedova sablja i Kuran su najsmrtonosniji neprijatelji Civilizacije
Grupa ljudi ne predstavlja cjelinu. Ako je krscanin terorista, nisu svi krscani teroristi. Isto vazi i za muslimane
wow wow wowww, omg omg..wowwww
Vi cete Muslimani mnoge uvrede slusat od krscana i zidova i oni ce se neprestalno boriti protiv vas sve dok vas od vase vjere ne odvrate ako budu mogli(QUR'AN)
Vi cete Muslimani mnoge uvrede slusat od krscana i zidova i oni ce se neprestalno boriti protiv vas sve dok vas od vase vjere odvrate ako budu mogli(QUR'AN)
KURŠĆANSKI TERORIZAM
sto smaras ljude po klixu?
@sanjo87 Haj pogodi?
da li on zna ko sam ti ja i da je mrtav Kako je biti mrtav boki le sta ????
hovo je hustaško cionistićko ćetnićko šitska zahvjera.
A možda mu se samo zabijalo.
Hahahah čuj istražuje se a svi mediji u Europi javljaju da je riječ o još jednom napadu Islamskih Terorista
Selam Alejkum Hrvatima islamske vjeroispovjesti na Alipašinom jarane moj
Od sada svaka saobraćajka na zapadu će se smatrati potencijalnim činom terorizma. Hvala vam ISIL-ovci i svi koji ih opravdavate. Kreteni.
niđe veze, .......... bez imalo mašte!
Recite samo kako se zove, ako je nešto kao Muhamed i sl. znat ćemo odmah o čemu je rijeć.
Prvi su kozojebi poceli, mi sad moramo istom mjerom da uzvratimo, ali sa tenkovima i bagerima. Prvo dzamije, medrese, iz, sda prostorije i onda ilidzu preorat, gornju maocu, bugojno, kladanj, maglaj, kakanj, gornji vakuf itd....