Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je i nama bilo kad su nas srbi granatirali zajedno sa hrvatima.
@PBRS zove se svjete zaustavite molim vas oluju i traktorijadu da nam bar Banja Luka ostane, eto kako se zove.
Tako smo mi 4 godine bjezali.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
„Ako neko ubije nekoga koji nije ubio nikoga, ili onoga koji na Zemlji nered ne čini - kao da je sve ljude poubijao; a ako neko bude uzrok da se nečiji život sačuva - kao da je svim ljudima život sačuvao.“ (Al-Maida,32)
Muslimanu jedan ... :)
Cinjenice: -Da bi se unistio Islam morala se stvoriti paravojan formacija imena ISIS -ISIS je paravojna formacija stvorena i financirana od USA, UK; Francuske i Izraela -Da bi se sto lakse ubio nacionalni identitet Njemacka je dopustila ulaz uzbjeglicama -EU je placala svakoj izbjeglici preko 8000 eura da dodju direktno u DE -Njemacka je nakon toga povukla kompletnu proizvodnju iz Kine -Na ovaj nacin se postiglo da ce Sirijske izbjeglice biti jeftina radna snaga -Na ovaj nacin se postiglo da ce broj sirijskih izbjeglica polako unistavati njemacki nacionalni identitet -Koliko je nemoguce da se bas na utakmici Francsuka Njemacka ovo desi Ovi cionisti su vise toliko ofirni da je vise smijesno gledati sve ovo.
Sad kad Dino Merlin izleti i zapjeva taman su se skupili
pa dokle više
ovako smo i mi trčali, sa zadnjeg sprata. Srbi salju granate, a ti lagano, 100 stepenica, bjež u podrum. Što će reć da francuzi kasne za nama 20 godina
duvaj ga genocidno gopile
Strašno, pa dokle više...propade mi tiket kladionice
Aaa....da li je bilo golova!?
Pariz danas,Palestina svaki dan
EBENO JE KAD PUCA,A JOS EBENIJE KAD DUNJALUK POLUDI.NEK JE ZIVIMA BOG NA POMOCI KUD OVO SVE VODI ----OPAMITITE SE INSANI PLAHO SE KUHA
meni nista od ovog sto se desava u zadnjih godinu dana ne sluti na dobro...
Islamski teroristi!
Vratite nam Branka Kockicu!
opet odvratni muslimani prave pokolje po europi. stvarno je vrijeme da se europa digne proti vas i protjera vas na neko pusto ostrvo, ogradi žicom i puste struju ko u jurassic park.
Sve policija specijalci špijuni a obična gamad uz malo para mogu napraviti katastrofu.Izgleda da više niko nigdje nema pravo na slobodu.
Prije više od 20godina HVO je ove sređivao!
Pozdravio te Zulfikar.
Dobro je HVO to odradio s teroristima iz islamskih zemalja.