Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravoučenije, skini se go, ispiši glupe parole, polomi što više krstova i dobićeš azil u sekularnj Francuskoj.
Francuska je zemlja ljudskih prava, demokratije, slobode izrazavanja
@z ileg.. U kojoj novinari leze u zatvoru zbog recimo rasprave o Armenskom Genocidu, Holokaustu, koja silom uklanja demokratski izabrane predstavnike (prosle godine u Obali Slonovace) koja je trenutno direktno ukljucena u 3 agresije, a indirektno u skoro svaki konflikt na svijetu, koja je direktno podrzala izvrsioce najveceg genocida na planeti nakon drugog sv. rata u Ruandi, itd, itd... Ako je sve gore pobrojano demokratija, ljudska prava, sloboda izrazavanja onda sam ja helikopter...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Klasicni vandalizam i sirenje vjerske mrznje. Unistavanje necega sto mnogi smatraju vaznim i svetim. Pitam se kako bi se ti isti francuzi ponasali prema njoj da je recimo motornom pilom u javnosti unistila stub sa francuskom zastavom i francusku zastavu koju oni uvazavaju...
dobro se drzi Inna, ima "pismene grudi"..
A jel iko shvatio da pise da je zatrazila azil u februaru ''prosle godine'' zbog djela koja je pocinila u augustu 2012, tj. PROSLE GODINE.... zasto trazis azil 7 mjeseci prije nego nesto ucinis?
Licno smatram da zensko svakako ne treba trpiti maltretiranje i treba pokazati da je jaka i neovisna o bilo kome. Ali ne time sto ce se skinuti gola kao kakva budala i skrnaviti relikvije. Prava dama ce biti u stanju zavrsiti fakultet, naci odlican posao, biti svoj covjek, postovati svoj moral i svoje tijelo i nece joj biti potrebno da se skida gola i da mami poglede, jer treba da je samouvjerena cak i ako je pokrivena, pazit ce sta govori, ali se nece bojati svog misljenja i uvijek ce biti spremna stati iza njega. Takve zene niko ne maltretira nigdje u svijetu. Pokrivanje je vlastiti izbor i to niko ne moze niti osuditi niti siliti na to. I svakako takve dame ce naci pristojnog partnera sa kojim ce moci ostvariti uzajamno postovanje. A sada, koliko zaista ima takvih zena? Najlakse je biti feminista, sovinista i sl. Po mom misljenju krajnje primitivno njeno postupanje, ali i postupanje citave Francuske.
Svaka čast na komentaru :)
Hvala, ali to je samo moje misljenje :)
Dakle demokratija nagrađuje golu kurvu koja motornom pilom izreže krst sa likom Isusa Krista, a pokrivena žena koja šeta ulicama Pariza sa djetetom je kršenje zakona i pisanje kazne? Gebels je ništa za ove današnje medije..
e nek je u sausiji,avgahistanu, iranu i ostalim tvojim ahbabskim drzavam puno puno bolje. haj ne seruckaj
U Sausiji i Avgahistanu sigurno nije jer i ne postoje. Međutim, to i nije bila poenta komentara, taj sam primjer uzeo prosto iz razloga što je aktuelan, ništa više..
gl'aj joj bradavica ko rudarski zuljevi :P
A vi nase drage bosanke budite pokorne muskarcima trpite njihove samare, sake..... pa ce vas nagraditi za 8 mart cvijetom Dan zene je svaki dan!!!!!!!!! One donose zivot, podizu porodicu, bore se kao lavice ZATO moji Macho vise postovanja za vase majke supruge djevojke sestre a pogotovo lijepe komsinice ;-))
zaboravio sam da dodam da lijepe komsinice treba "postovati" bar 3 puta na dan
uh ako ovo vidi moja draga imat' cu sankcije minimalno sedam dana
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
I ja vas podrzavam upravo sam se skinuo u toples Da vas hoce biti jos bio bih presretan Islamisti bjeze ispred vasih grudi SLOBODA I JEDNAKOST ZA ZENE
pa i nije nešto, ako ćemo pravo...
Francuska je postala smece svijeta, ona prima svakakve budale i otkacene !!!!
Budala.. a i francuska prevaziazi svaku mjeru sto se tice krsenja religija..
RELIGIJE ovoga svijeta krse prava ZENA zar nije veci zulum pokriti, zamotati, saokriti od ociju ZENU zabraniti joj da sa skoluje, radi, vozi auto drugim rijecima da zivi
Ako pokrivanje i mahrama znaci kraj zivota, onda smo mnog vec mrtve! Veci je grijeh pustiti zenu da se otkrije da muskarca navodi na grijeh, i zene se ne pokrivaju radi sebe, vise radi muskarca da ne cini grijeh! Procitaj Kur'an i hadise Muhameda a.s i vidjet ces koji je status zene u Islamu i da je njeno mjesto pored muskarca ravnopravno, cak smo i vise postcedjene nogo u ovom modernom svijetu..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Šta li joj dođe Andrej...
dodje joj $300 jer je iskaišo da valja hahahahaah
...a bi te sa užitkom i maslacem...mmm fragola pojedi se :-D
Sto si tako opterecen samnom? :) meni si bas simpatican, u moru ovih negativnih religiozno-moralnih komentara, pravo si osvjezenje ;)
francuzi su veoma čudan narod