Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodo europljani BiH, tražimo od naših vlasti da Republici Francuskoj upute skromnu pomoć, ne radi toga što će Francuska imati neke silne koristi od toga nego kao simbol solidarnosti prema drugom europskom narodu. To se zove diplomacija, to se zove rezon, to se zove europski način razmišljanja i te se stvari gospodo pamte.
Ono sto se kaze...bolje da je kod komisje nego kod nas.
Pa dobro.. u svakom zlu ima i neko dobro.. Da bi se pojačale aktivnosti u zaštiti prirode, moraju biti pogođene države koje mogu nešto i učiniti po tom pitanju, odnosno koje mogu pritisnuti i ostale da čine.. ako već nije prekasno..
Sad ce opet svi da pisu "je suis paris"....da Bogda se podavili ko stakori
Brate Edise ne valja tako govoriti, trebao bi bar malo oko ramazana pokušati biti insan.
@Onaj mali treba biti insan citavu godinu a ne samo kad je ramazan i onda jedva cekati bajram da se napiju ko stoka i valjaju po cesti,jaki vjernici