Redžep Tajip Erdogan
0
"Pariz krši slobodu vjeroispovijesti"
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha kako su jadni.. napadaj glasnika kad nemozes poruku.. covjek im rekao jedno i oni umjesto da odgovore na ono sto je on rekao pocinju da pricaju o krscanima u turskoj nigdje veze...
Erdogan vrati Turskoj (osmanlijama) stari sjaj kad ste bili najmocniji.............samo naprjed
Meni osobno je zalosno da se nekome uskracuje vjerska sloboda.Ako je nosenje vela preko lica dio necije vjere,smatram sramotnim i ponizavajucim to nekome i uskratiti.Drzim se one prihvatimo razlicitost kao bogatstvo,razlicitost vjere,kulture ,postujmo svoje,a i [email protected] svida mi se vas komentar.Pa kod nas u ranim jutarnjim satima zene izgledaju kao da se vracaju iz nocnog provoda,a ono idu raditi ili u skolu,sa onim vjestackim noktima,neumjesnom sminkom,a o oblacenju da ne govorim.Zalosnije je vidjeti tako nakaradno obucenu curu od 16-18 godina kojoj bi izgledom dali 30 ,a ne zene koje su umotane to je vjera i to treba postivati.
za Oncu...izgleda da ti zivis u Bosni a nikako da se opametis...svi mi znamo sta je taj rezim Kemala donio u Turskoj...zlo,zlo i samo zlo...ugledaj se malo na Bosnu i Bosnjake i vidi da ljudima nista nesmeta...bila to osoba sa maramom ili bez nje.A ti si u srcu Evrope i to ne vidis...opameti se malo,obrazuj se malo i poslije toga komentarisi...
Kad se zena pokrije to nije u redu, ali kada hoda polugola ulicom onda je to OK. Pa gdje je tu moral... Svi pricamo o dobrom odgoju djece a ne gledamo kada djevojke izlaze na ulicu furajuci se na nekakve turbofolk pjevacice i sl. Smijesno.
jel to sad znaci da ce i casne sestre kad izlaze u javnost morat oblaciti dzins i patike ? bar bi bilo logicno.