Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da proizvodzacima demokratije neide bas onako kako su zamisljali. Prvo su javljali o masakrima koje Libijski rezim pravi. Pa su onda pricali o Jevrejskom porijeklu koje Gadafi ima. Pa su nam pricali da Gadafi trazi destinaciju za odlazak. Pa onda su se sjetili nekog svecenika koji je pisao Gadafiju o njegovom kriscanskom prijeklu. Pa su nam pricali jos mnogo gluposti. I sad nam pricaju da se Gadafi skriva po bolnicama. Sta reci nego da se nisu docepali Libijske nafte, i da im bas neide po planu. Za kraj zaboli me muska stvar za Gadafijom. Ni u dzep ni iz dzepa. A racuna pun * urac za platiti. Odoh da vidim sta se desava sa raletom jeli mu proliv proso ili ne.
S.m.r.ad Oba.ma ne odustaje dok od Libije ne napravi Irak...a izgleda gdje je , tu je...m.a.j.k.u li im ame.ricku lo.pov.s.ku
Hej \"ja\" ... težak problem je u mnogim zemljama Afrike u tome što još niko nije pronašao efikasan način za miroljubivu tranziciju vlasti nakon izbora ... na žalost, tamo novi dolazi na vlast tako što on i njegovo pleme likvidiraju prethodnika i njegovo pleme .... hej \"ja\" reci mi imaš li ti ideju kako bi se ovaj problem mogao riješiti ???
Nisam neki naročit poznavaoc teologije, a nisam ni neki naročit vjernik, ali smatram da on koji je pokušavao stvoriti funkcionalno islamsko društvo nije smjeo zaboraviti teološki princip \"NADAJ SE ZLU OD ONOGA KOME UČINIŠ DOBRO\" ... ja smatram da ovaj teološki princip ima ovakvo značenje: \"ČOVJEK NIKADA I NIKADA KOLIKO GOD UČINIO DOBRIH DIJELA NESMIJE IZGUBITI OSJEĆAJ SAMOKRITIČNOSTI I MORA SE UČITI DOŽIVOTNO\" ... slično je i u hrišćanstvu ( priča o FARIZEJIMA ).
Kako se neko moze nazvati paranoicnim, ako ima stvarni i to stvarno veliki razlog za tu opravdanu bojazan???
Cuj,paranoicni...E,svako danas moze biti novinar,pa dati sebi za pravo da stavlja raznorazne epitete pored licnosti na koje se odnosi vijesti....
Svi nesta kenjate kad Amerikance ulete i pobiju par hiljada kojih oko 80% cine vojnici a boli vas nesta za Obalu slonovace ili Darfur. Koje Licemjerstvo. Kao da je Gadafi neki dobar covjek. Pa lik srusio avion sa 300 civila. Mozete komotno navijati i za Hitlera. Ups ja zaboravio da vas pola retarda to vec radi. Koji narod i koja inteligencija. Zato nam je drzava ovakva. Protestujte protiv Amerike i NATO - a koji vas hrane ali nemojte protiv ovih kriminalaca koje birate. Ebo vas SDP, SDA, stranka za BIH i Radoncic (njhov bivsi promotor) u usta. Koji ih ku.ra.c vise birate, jeste li vi imalo normalni.
Eto ti znaš gdje se Gadafi sakriva...Mrššššššššššš...
Evo im sada prilike da ruše bolnice,pod izgovorom da traže Gadafija.
Ni blizu Buca potoka, al\' se malo informisi, i literature nije za bacit. Pomoglo bi ti da ne zivis u zabludi.
a ti fol kao gradjan buca potoka, znas bolji politicki sistem od demokratije? :D bogalju. :D
Pouzdani izvori kažu da su libijski komandanti prestali koristiti mobitele. To pokazuje da je libijski režim pod pritiskom, a Gaddafi je, prema njihovim riječima, postao paranoičan. VECE GLUPOSTI OD OVE ODAVNO NISAM PROCITAO
@O3. Jos kad bi nam sa-x istrazio i plasirao vijest da MMF (medjunarodni monetarni fond) ili IMF.....ama bas nema nikakvog utjecaja u S. Koreji, Iranu, Siriji, LIbiji, Sudanu, Kini....itd mnogi bi shvatili sta je demokratija. Pa tako i sa-x.
Jel to onaj hrabri dzihadlija sto siri islam po Europi? HEHEHEHEHE
ENGLEZ M.A.J.K.A. TI JE D.R.O.LJ.A.
srbi smrde..
kao sto sam vam cijelo vrijeme govorio, i vecina vas su poceli slusati: arapi su isti srbi, bradonje i zadnji vjerski radikalisti..... najbolji su pod cizmom i preko nisana! sa srbima i arapima, preko nisana se razgovara.... to su zivotinje, izraelci su upravu. da smo mi ko izraelci, nebi imali problema