Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvuči kao reklama za Iphone
Huawei uveo jos prije 4 5 godina...
iPhone je stroj. Da je skup za nas pojedine, jeste nažalost. Svaka rasprava o njemu je suvišna.
so powerful
iPhone je dobar telefon, ali ova vijest nema puno korisnih informacija. Mislim, ako su pali 90 metara, nista ih nebi sastavilo, znaci to mi je malo cudno, jer su bili lakse povrijedjeni (u Americi to znaci da je ona slomila nokat, a on ima modricu), valjda su onda mogli popeti se 100 m. Jel se ovo samo aktivira, ili moras korisnik da ga aktiviras? Ako ti moras da ga aktiviras, onda mozes i nazvati telefonom, ako nisi na dnu okeana. Ali nekim ljudima ce sigurno pomoci.
Ko je dao dozvolu da se koristi helikopter.....??
Ovi su sretni, pasti u 90 m kanjon i ostati živ, nevjerovatno
"Par u Americi pao...", a mamicu vam nepismenu. :o
📱 nije potrebna reklama niti imaju konkurenciju svi ama bas svi ili zele ili imaju iphone.
ja niti ga zelim niti sam ga ikada zelio niti ga imam...pola aplikacija moras placati te je drukciji sistem ne bi se navikakvao na njega a niti. dao 2000 KM ni u snovima
Zakljucak ..znaci sto dalje od litica
Da nije možda Nokia 3310. 🤣
Nokia 3310 (i ona stara iz 2000 i ova nova iz 2017) je korisnija od IPhone za spas života. Baterija traje 12 dana bez punjenja, staklo joj se ne razbija i može biti u prednjem džepu hlača da ne ispadne ili se ne ošteti prilikom hodanja.
iPhone mi je super medjutim vidim zadnjih par dana odjednom se javljaju parovi da im je 14 ka spasila život . Je li to malo reklama za 14 Ku?
Ma ne znam vise odakle pare za ove telefone jbt nije ni izasao kako treba vec dosta raje ima, kod mene ce jos dugo da radi galaxy s8.....Realno da bi kupio novi Iphone 14 moras imati minimalno 2000KM platu ili vise drugacije nema sanse....
ja ipak mislim da je nokia 3310 puno vise zivota spasila. doduse moras znati nazvati i prijaviti da si u opasnosti. amerima je to komplikovano.
koliko mekline plati za ovakav clanak?
Amerika ❤️ Iphone ❤️
Nista specijalno. Mogli su i na Android fonovima uvesti da su htjeli, ali su glupi pa nisu. Telefon izmedju ostalog, ima senzor ubrzanja (Accelerometer), ziroskopski (Gyroscope) i GPS, GSM i satelitsku antenu. Kada kombinujete gps, moze imedju koordinate na kojoj ste bili prije 10 sekundi, i na kojoj ste sada nakon pada izmjeriti visinsku razliku, a accelerometer i gyroscope prepoznaju nenormalno ubrzanje i kretanje. Ostalo je logicno.