Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav vama svima, nek papa malo i posjeti Republiku Zapadnu Bosnu
Svi su osnivači velikih religija imali rizična putovanja ! Mojsije sa faranovom mvojskom za leđima, Muhamed sa idolopoklonicima bježao u Medinu a šta reči tel za Isusovo zadnje putovanje. ZA razliku od njih njihovi ovlašteni naljednici hodže odmah donijeli zakon da ne smiju u rat jer neće ko imat pravilno učit kuran, fratri se ufatili banki a popovi mladih dječaka ko Kačavenda. Kačavenda je jedini imao rizik da ga ne klepi srce na nekom od ljubavnika !!
ne znam šta se uzvrtio? treba cipele da ga nažuljaju pa da muslimani budu proglašeni krivim ccc
šta tebe briga gdje će papa putovati
pa i nije me briga nek ide kud hoće samo kažem da se previše uzvrtio ne želim da mu se nešto desi,ne dao Bog pa da ispaštaju nevini ljudi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)