Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo,vrijeme je da svestenstvo pogleda narod kao ljude, a ne kao ovce.
E moje okice, zar ne znas da je svestenstvo i osmisljeno da bi tretirali ljude kao ovce. Cak se i u bibliji oni nazivaju "pastirima" ;)
crncuga bravo. normalno da onaj koji je bibliju tumacio 2000 godina mora da ti malo i sebi mjesta. oduvijek je interes vladao covjekom pa tako i danas. rijetki su svecenici ne-materijalisti
Zbog ljudi kao sto je on prelazim sa Islama na Katolicku vjeru. Jednostavno cini dobro i ne siri mrznju kao neki od nasih.
Uh gdje ces to reci "gluho bilo" ima da te lapiduju ovi islamisti Cuvaj se dobro seriatski sipovac "alamunja" nadgleda jos ako te uhvati ........... evo i mene trazi ;-))))))))))
Nisi ti sinko u Islamu nikad ni bio
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Znaci prodao milion karata za nastup? Ima dobar management izgleda!!! Ali mislim da nece dugo pozivjeti. Previse je poceo talasati...
Papa trazi od svestenika da "malo smanje s tom djecom...sta ce svijet reci"! :)
Neka je Uzvisen Allah i dini Islam koji je cist od gluposti i idotluka kao da Allah sina ima,zaista je Allah cist od takvih gluposti. A sto se ovog popa tice,jedan perfidan nacin,svojstven latinima,da sire svoje nebuloze i propagande,jeftin marketing ,a nazalost naivaca uvijek ima cak i za ovako plitke podvale hriscana( a vecinu siromastva svjetskog upravo su hriscani napravili pogotovo afrika)Necu da o pedofiliji pricam jer rece neko da vrijedjam i sl,ali svaki puta kada o hriscanima nesto cujem zahvalim Svevisnjem sto sam sljedbenik Poslanika savs i prelijepog Islama
Dakle, priznaje da je kršćanstvo na krivom kolosjeku te sebe promoviše u sveca. Islam je to sistemski riješio kroz Zekjat ali je drugo pitanje kako se to sprovodi. Bolje bi mu bilo da svoje sveštenstvo pozove da ne masiraju djecu po guzi i okane se pedofilije.
E moj Njofra, ti ne znaš da narod postoji radi sveštenika, a ne sveštenici radi naroda.
Papa jarane ne sramoti ih više. Pozivaš ih 2013 da postanu ono što su trebali uvijek bit. Imaj milosti čovječe.
Lijepa priča, ali ga nažalost oni kojima je usmjerena neće poslušati. A da je dosta svijeta danas,osim fizički i duhovno gladan, istina je.
A ti kao neki covjek,smece jedno. Prica kako treba pomoci siromasnima,a kako objasnjava da je njegovo putovanje u Brazil kostalo preko 100 mil ? To moze pomoci siromasnima a on se razbacivati paramaa... Ova Zorro neki sto bali-Kada je neka Muslimanska zemlja u zadnjih 100 godina pocela rat? Pogledaj realno,pa onda pricaj.Znaju svi da imas 10 godina.
14 maja 1948 Egipat, Sirija, Transjordanija, Irak i Libanon su napali Izrael
A jest' i ovaj Papica UTOPIST
pa nek zaposli kacavendu da ne ceka taj toliki narod na evandjelje
:D