Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RELIGIJA JE NAJVECE ZLO NA PLANETI KOJOM VLADAJU ILUMINATI (DEMONI) KOJI PRINOSE VIJEKOVIMA LJUDSKE ZRTVE NA SVOJE OLTARE U CRKVAMA I DZAMIJAMA I OSTALIM ZVJERSKIM OBJEKTIMA... KADA RIJECI O MIRU I SLOBODI IZADJU IZ OVIH ZMIJESKIH USTA ONDA JE TO VRHUNAC IRONIJE I SARKAZMA... GDJE JE NJEGOVA SHAPA KROCILA TU JE KRV LIPTALA..VJEROVATNO CE USKORO I U MEXIKU I NA KUBI.. U IME DEMONOKRATIJE...NADAJMO SE DA CE SE OVAJ DEMON POVUCI U SVOJE PODZEMNO LEGLO I DA CE ZLO ZAOBICI OVE ZEMLJE... SMRT RELIGIJAMA-SLOBODA COVJEKU !
Koja jos budala vjeruje u ove vjerske idiote,nikad narod pameti doc.
Pustio Qatar kako mi da se svojih ekstremista što nosaju svastike rješimo. Svastike simbol čistog Zla.
@Tolerance Nije lose,samo potkrala ti se jedna greska. Qatar je uredu,to je primjer uspjesne i umjerene islamske zemlje. Protiv takvih zemalja nemam nista. Nazadne zemlje poput Saud.Arabije su izvoznik i izvor zala,stim da nemam nista ni protiv Saudijaca kao naroda,samo protiv rezima.
Slažem se. Potreban je Regime Change u S. Arabiji. Međunarodna zajednica i slobodni svijet moraju donijeti svjetlo demokracije na Arapski poluotok. Demokracija i sloboda govora kao preduvjet za napredno, liberalno društvo gdje će svi ljudi biti jednaki. Bahrein, Katar, S. Arabija to je naša meta uvesti demokraciju još ovoga ljeta.
Takodjer Mislim da su pingvini zivotinje i osim zivotinjskog glasanja nema tu neke poruke,bar za razumno bice poput covjeka. http://www.prometej.ba/index.php/home-3/450-krscani-i-muslimani-izmedju-nicolasa-sarkozyja-i-saudijskog-muftije Evo dobar link,potpuno pogadja na sta mislim.
Kako god okreneš ljepšu poruku šalju pingvini nego lištičani sa naci zastavama.
Kako god da okreneš,ljepsu i ljudskiju poruku odasilje Papa nego vrhovni saudijski muftija koji poziva na rusenje svih krscanskih crkava na Arabijskom poluotoku.
šta će koštat da moj otac dođe u moju kuću .veze ti nemaš
i koliko je sad to kubance kostalo? nek proda svo ukradeno zlato i nek se onda sece zemljom, a ovako mu i sirotinja putovanja placa.... scumbag papa....
moli Papa da se ukinu nepravedne sankcije
MIR SVIM NARODIMA b i h
moliće se za slobodu...hahaha...nisam znao da je sloboda kad si na fb, kad ti je kamera na svakom cosku, kad te kontrolisu na svakom koraku, kad ti svi imaju tvoje podatke preko fb, mobitela, kamera...i on ce se kubancima moliti za slobodu...hahha...