Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj čovjek je velika legenda
Dubinski gledano, nizom svojih poteza se zamjeras sljedbenicima "Protokola sionskih mudraca", a veliki gazda sa obala SatElAraba i Nila, tj. Izrael ne prasta nista sto ga skida da trona "izabranog naroda"....svi cilimi kada se razmotaju, sva klupka kada se raspetljaju, na kraju svih i mikro i makro pojava i desavanja stoju jevrejin i njegova banka.
Ovaj Papa ce uraditi najvise za katolicku crkvu ikada... doslo je vrijeme kada ljudu odbacuju religije i ne zele da im se prilagodjavaju vise, i to ne revolucijom nego svesnoscu... Papa je to shvatio i sada on prilagodjava religiju ljudima da bi opstala kako tako jos koji period... A takozvana "nepromjenljivost Islama" , a pogotovo sprjecavanje liberalnog tumacenja ce uciniti da ga ljudi nepustaju u masama...
@CXC Jarane naporan si da ti moram svako malo objasnjavati ko sam i sta sam... NISAM ateista, a rodjen sam u okrilju islama. Vjerujem u Boga kao pojavu koja je stvorila sve vidljivo i nevidljivo, ali isto tako ne vjerujem da je to Bozanstvo ikada razgovaralo ni sa jednim covjekom i da su poznate religije izmisljene da bi se kontrolosale siroke mase... Takodjer vjerujem da su to pripovjedaci kao sto su Mojsije, Isus i Muhamed izmislili sa najboljom namjerom...
@Kurtuba Reko sam da sam RODJEN u okrilju Islama, kontas? A ateista je neko ko ne vjeruje u Boga a to nisam... ne znam sta sam ali znam sta nisam ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vatikan ima toliko novca da ni jedna država u svijetu, raspodjelom njihove imovine i dobara, nikad više ne bi trebala biti gladna niti siromašna. No, zašto dijeliti novac stečen prijetnjom paklom, rajem u strahom od smrti, kad se može manipulisati ljudskom glupošću. Kad budu živjeli evanđeoske poruke urbi et orbi, onda možemo govoriti o dobrom papi, a dotada je sve malo bolje upakovano licemjerje
Po pitanju muške ljubavi prema djeci ! U VAtikanu djeluje čitava halka u sepskoj pravoslavnoj crkvi !
Po pitanju muške ljubavi prema djeci ! U VAtikanu im djeluje čitava halka ko u srpskoj pravoslavnoj crkvi ! Toliko su moćni da su otjerali prethodnika Reicingera ! jer nije htio da se sa njima igra vlakova !
Po pitanju muške ljubavi prema djeci ! U VAtikanu im djeluje čitava halka ko u srpskoj pravoslavnoj crkvi ! Toliko su moćni da su otjerali prethodnika Reicingera ! jer nije htio da se sa njima igra vlakova !
Nema sale sa ovim Papom!
Papa diktator.