Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to dovoljno.Trebao je nakrcati sve avione iz flote All Italia da bi mu dali plusic mali.Uglavnom nevalja sta god uradi.Bolje da je Bosni donirao par miliona za izgradnje dzamija koje su jako potrebne.
Jel izabro dječake il djevočice??
@mirza.bosnjak.94 Samo je birao ove sto misli da nece postati bombasi samoubice.I pored najbolje volje nije mogao vise od 12 naci pouzdanih.Ostali su samo ovi sumnjivi.
Papa primi 12 izbjeglica i vi se primate na to a Recep Tayyip Erdogan je rekao kako je njegova zemlja potrošila gotovo devet milijardi dolara na zbrinjavanje 2,5 miliona izbjeglica koliko je Turska primila iz Sirije i Iraka. A Erdogan ne valja?? s cim vi razmisljate???
👍 BRAVO, ali mi smo ti takvi samo pljuj po svom !!!
@BaboMurat turci nisu moji niti će ikad biti, btw. bošnjak sam. Et nako smo ustanke dizali, prvi, prije srba protiv njih, jer su zlatni.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nista to nije slucajno, samo da za koju godinu se ne oglasi 12 zigosani koji su prihvatili papino ucenje i velicali njegovu dobrotu!!!
poštovanje za papu Franju, nedostaje jos nekoliko ovakvih vodja u svijetu
svidjela mu se jos dva djecaka...
Bolesnik zar si jos bolestan,ma ja nemozes ti ni odzdravit?!!
@Debil 5 Pa zar to nije dokazano i da su mnogi protestovali zbog pojave napada na maloljetnike u samostanima, to nije nikakva tajna!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
12. Kako bibilijski.