Za vjernike na Bliskom istoku
4
Papa se prvi put pomolio na arapskom jeziku
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ludjaci.. jednog dana kad ne bude religijskih predstavnika, bice mir..religija nije problem
Pa sada sam uvjeren da je papa Shiptar radi ove kapice .Jeli rekao uezbillah ili je samo naucio Subhaneke?
Ekši fol to... I papa preš\'o na Islam???
Slijedeća vijest - Papa otišao na Hadždž
Ne samo da se pomolio na arapskom nego se fino vidi na slicici da je digao i tri prsta lol
vec poceli bosanski muslimani poput @hasib pljuvati po Papi ugledajte se malo na Arapske muslimane kako su lijepo docekali Papu u Beirutu http://www.khaleejtimes.com/kt-article-display-1.asp?xfile=data/middleeast/2012/September/middleeast_September163.xml&section=middleeast Hezbollah je izricito naredio da Papi ne smije ni dlaka faliti s glave inace zna se sta slijedi :) zanimljivo kako je i Ahmadinejad prije 2 godine poslao Papi pismo u kojem ga poziva u Iran i kako zeli razvijati prijateljske odnose s Katolickom Crkvom izgleda da su šiiti miroljubivi i dobri muslimani za razliku od drugih :)
sith lord.
Za onog bisera što je postavio video kako su muslimani većinski na svijetu. Pa sve i da i jesu (u što čisto sumnjam), kakve ti imaš koristi od toga? To ti je isto kao ova naša jadna BiH, tko god bude na vlasti, malom i običnom čovjeku je isto.
Nabij ga na q.u.r.a.c Slijedi mu pakao svakako !
Ma nek idu i Papa i arapski.
masonski ker
___LUCIFER___ JE___ LUCIFER na kojem god jeziku da baljezga
AMIN
zar i ti sine Brute?
ISLAM WILL DOMINATE THE WORLD!!!! http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU Dislajkajte koliko hoćete krstaši, ali autor ovoga klipa je upravo vaša voljena katolička crkva, dokaz posljednja rečenica u klipu!!!