Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a da je Cericev motor narod bi mu morao i gorivo sipati
Sine Semume, Vatikan samo na Turzimu zaradi da poplaca sve svoje lezileboviće i da im ostane para. IZBiH ne zaradjuje ni na turizmu niti su vlasnici ikakvih fabrika vec krade od slijepih vjernika. A za razliku od Pape Franje, ciji sljedbenici ukljucuju najbogatije ljude svijeta, Cericevi (bivsi) sljedbenici ne znaju kako ce do kruha ili para za kladionicu doci, pa opet daju sve sto imaju ne bi l' im bilo lakse doci do kruha sutra ili dobitka na kladionici.
Hehehe Mahhmut:)
od kad sam cula za njega, samo dobre i pozitivne stvari o njemu citam... lik je zivi svetac, istinski vjernik, jedna dobra i neiskvarena dusa!
sve mu je dzaba ako se ne vrati islamu... ovaj papa Franceskius je i promjenjen jer je zvanicni Vatikan skonto da ih je Benediht 16. vodio u propast, smanjivao broj vjernika, itd, a ovaj papa je dio SMISLJENE AKCIJE Vatikana, nista posebno
i ja bih isto rekao po svemu sudeci, al nema sanse da je neko dobra osoba s sjedi na svetoj stolici katolicke crkve (a ti mafijasi su gori nego sicilijanski iz palerma). i cisto da se ogradim, uz duzno postovanje prema katolickoj vjeri, ovo moje se odnosilo na ljude koji vode crkvu.
PRIKAŽI ODGOVORE (32)
cruisin' through thaa city like a mothaFucKin' svetac
MENI NIJE JASNO KAKO mogu neki OVDJE BITI vjernici a mrziti drugu vjeru, KAKVA ste VI pogan od ljudi! Papa lave zivio! A sta su alijini sinovi prodali franjini, dodikovi za siromahe. PUU u stau VAM se naremse retardi
papacikl!!!
prodaje dva a narucuje 22 :)
Good man!
Čuj prodaje motor?! I to onako cio odjednom?! Pa mogao ga je rastaviti pa da svaki dan prodaji po jedan dio. Dio po dio, vijest po vijest - i vascijeli dunjaluk pređe na katoličanstvo...
sad su se raskrinkali...papa je marioneta definitivno
MOZETE LI DA OBRISETE LAZNI PROFIL OVOG BOLESNOG COVJEKA? http://www.klix.ba/profil/lejiina_sestra
papa brate nemoras ti prodavat od sebe jednostavno odrijesi crkvenu kesu i daj u humanitarne svrhe to sto ( naucih danas na klixu ) uzmete od Hrvatske za rentu.
Nijedna te vjera ne uci lošem !!!
osim da ne trebas misliti
Svaka cast, slika i prilika vjerskog vodje na kojeg bi se svi ljudi trebali ugledati po skromnost i postenju
Ovaj papa ko dvorska luda. Koga ovaj Vatikan jebe u zdrav mozak... A sta je o onim placenim ubicama vatikanskim...
Papu Franju za reisa....
Jezivo interesantno!
...ko cerićev vaz o dobroti...a prvi saff go kriminalac u odijelu političara...
Ja koliko znam Ceric ne naredjuje ko ce u koji saf stat :-)).
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ah lafcine sta on vozi :)Harley-Davidson izgleda dobar je to posao biti papa :)