Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Traže se načini da se anesteziraju mladi, da ne pitaju ništa. Traže se načini da ih se zavede, da budu na margini, da njihovi snovi budu prazni", rekao je papa Franjo. Jel on ovo nešto na račun Bosne ???
"Traže se načini da se anesteziraju mladi, da ne pitaju ništa. Traže se načini da ih se zavede, da budu na margini, da njihovi snovi budu prazni", rekao je papa Franjo.
Njegova svetost papa Franjo je prvi papa koji me naveo da saslušam i pročitam izjavu jednog pape do kraja. Ne može on promjeniti sistem koji je uspostavljan vjekovima. Ali se vidi da čovjek nosi Božiju riječ u srcu. Šteta što nije mlađi da ima više vremena
Tako je papa ali mladima je izgleda puno lakse tipkati na telefon i spakovati stvari nego se boriti za bolji zivot u svojoj zemlji
Papa him ga shuknu, ko premijer Dino Baketu!