Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papa posjetio zatvor kako bi promovisao novo izdanje knjige \" Kako postati pe(d)ofil, a ostati dobar katolik\" Prema nesluzbenim podacima, cak 90% zatvorenika katolicke vjeroispovjesti je odmah narucilo pomenuto izdanje a vecina medju njima je trazila da im se dostave po tri i vise primjeraka, kako bi mogli darovati najmilije u oci nastupajuceg najveceg katolickog praznika Bozica.
Je li bilo obećanja da će im biti smanjene kazne ako prihvate kat.oličanstvo,onima koji to nisu?
najokrutniji silovatelji su upravo u vatikanu.gdje se i slobodno krecu i kojima se ne sudi. ma fuj, uzas zivi.. papa ih svaki dan posjecuje i s njima suraduje
BOJKOT sax. Pozivam na bojkot svih vjerskih tema,kojima sax huska jedne na druge. Ovo je ratnohuskacki,fasisticki portal. Primjetit cete da prvo ubace jednu vijest o muslimanima pa o katolicima. Maloprije jedan administrator pod imenom \"Bosnjak\" psuje bozice i crkve i ostalo.Muslimanima je Kur\'anom zabranjeno vrijedjanje i psovanje svetinja drugih religija. Narod se lahko nalozi i eto im komentara i eto im para,molim All\'aha da na lijekove potrose. To rade krmad iz administracije kao Ampak i sl. Nedajte im komentar nedajte im ni klik! BOJKOT fasizmu BOJKOT sarajevo-x.com!
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/71084-nakon-apela-muftije-mostarskog-seida-ef-smajkica-kajan-ovo-je-krik-koji-mora-probuditi-svijest-bosnjaka.html
ovako sam im rukama dir\'o mu.da. ovako ...