Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Istanbulski metropolit Asirske pravoslavne crkve Jusuf Četin"... ovaj da je devedeset druge bio u Bosni, zaglavio bi u cetnickom logoru... a dok bi dokazao da je pravoslavac, zavrsio bi pod zemljom
Razumijem da to neki kliksovci ne razumiju, ali ekumenizam katolika i pravoslavnih je ovdje preispoljni na djelu, mada se skup znakovito održava u Turskoj, što sugerira poziv trima velikim religijama na zaustavljanju širenja međusobne mržnje na temeljima vjera, ali posebice mržnje kao odraza primitivluka i barbarstva, o kojem ne podučava ni jedna od svetih knjiga i divljaštva koje u biti ne poštuje ni jednu abrahamsku svetu knjigu.
Drzali se za ruke, te se potom poljubili... Jasta... Ima li kakve katolicke decice unaokolo da se igraju?
...papa srbine :))
ufff commieee, da te moja baba cuje :) :)
...ništa, arma..reci baki da su srbi hrvati pravoslavne vjere...bar je to bio svetozar bojna fon borojević :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)