Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi o romima a oni vozaju S klasse 2019 a mnogi ovdje nemaju ni biciklo 😎
Juče protest u Varaždinu protiv Roma, kažu kradu, manje od HDZ-a, Sanadera i ostalih, ali kradu. Bilo dosta crnih majica na omladini, slova U na natpisima, glavni organizatori hercegovci bili. Naturizovani hrvati ko i Romi što su tamo.
niko rome nije zlostavljao vise od Hrvata iz Hrvatske i bosanskih Katolika
Pa svak je mislio da su srbi cigani prije nekoliko godina, tako kad srbi kazu da su bosnjaci ustvari muslimani 1992 onda sav svijet treba reci da su cigani ginuli u beogradu 1945?
@Tesla haj cigane zahvali se papi!
Hoce li Bog oprostiti ovo sto se dogadza na Bliskom istoku i u palaestini
@Mux92 Tako je!Sto se dogada krscanima u arapskom svijetu i pakistanu!I da krscani prestanu biti proganjani od muslimanskih radikala!
AJ fino...
Religija u pravilu diskriminira manjine. Rome, LGBT, židove, ateiste, muslimane, hrišćane, budiste... You name it, they've got it.
Sta je upopce religija, duhovnost???? Je li itko ikad vidio boga????? Ako ga ne vidite svojim ocima ili ne osjetite ne vjerujte, uostalom ispast cete budale zbog slijepe vjere.
Religija je zasnovana na vjeri bez dokaza (dokaz u naučnom smislu, experiment ili obzervacija so konkretnim rezultatima). Samo po sebi suprotno sa zdravim razumom.
Rimo-katolici veliki zločinci, fašisti i rasisti.
@ElfetaQueen1 Europi treba jos krizarskih ratova da otramo i ovo malo otpada kozojebnog.
Kakvi oproštaji? Ništa od tog. Nije fazon tražiti oproštaje spolja, od drugih ljudi, ili od Boga. Nego ko što kažu ovi duhovni učitelji, trebate oprostiti sami sebi. Nije fazon ni praštati drugima. Uspijeh je unutra, u vama samima. Kad oprostite sami sebi, onda nema potreba da vam neko oprašta. Tad se pojavljuje svijetlost.